2777
2789

دیده بودم وقتی حرف از پول وارث بیاد وسط خواهر وبرادر میوفتن به جونه همدیگه ولی ندیده نه نشنیده بودم که فرزند علیه مادره خودش بلند بشه...واقعا باور کردنی نیس

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا زن دایی من یکیشه ..سر ملک پدری که داشتن کار ب شکایت هم‌کشید ..همشون از همدیگه شکایت کرده بودن..تازه یکیشون تو بچگی زده بود دست دادلشه رو شکونده بود اونم اشتباهی ..داداشه رفت پرونده اونم باز کرد 😂😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

عزیزم برادرهای من از همین هنوز بابام زنده اس که الهی عمر با عزت داشته باشه مامانم رو تهدید میکنن که میندازن بیرون خونه اشون هم دادن به کسی داره میسازه و بابای من در تلاشه که بتونه حداقل وصیت کنه و اون مقدار از مال که مجازه بده به مامانم که دیگه اون آشغالها نتونن کاری بکنن

اره بابا زن دایی من یکیشه ..سر ملک پدری که داشتن کار ب شکایت هم‌کشید ..همشون از همدیگه شکایت کرده بو ...

خب آخه برعلیه مادر؟مادری که جوونیشا پای بچه هاش گذاشته

چقدر نامردن بعضی پسرا

واقعا که دختر چیزه دیگس برایدپدرومادر

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عزیزم برادرهای من از همین هنوز بابام زنده اس که الهی عمر با عزت داشته باشه مامانم رو تهدید میکنن که ...

خدا باباتونا بالاسره مادرتون  نگه نداره خداخیرش بده که فکرا مادرتونه

خدا باباتونا بالاسره مادرتون  نگه نداره خداخیرش بده که فکرا مادرتونه

.ممنون عزیزم همچنین پدر و مادر شما رو .چی کار کنه با این پسرهایی که خودش تربیت کرده و بال و پر زیادی بهشون داده مجبوره 

.ممنون عزیزم همچنین پدر و مادر شما رو .چی کار کنه با این پسرهایی که خودش تربیت کرده و بال و پر زیادی ...

باباتون انشالله که صدسال زنده باشن ولی تا عمرشون به این دنیاس باید خودشون یه جایی رو بزنن بنام مادرتون به زنده بودنشون بعدم جداگونه توی وصیتشون بازم برای مادرتون سهمی قرارربده

باباتون انشالله که صدسال زنده باشن ولی تا عمرشون به این دنیاس باید خودشون یه جایی رو بزنن بنام مادرت ...

در صدد هستیم عزیزم ولی چون سند الان دستش نیست یکم کار سخته .