2777
2789

اگه کسی قبل از ازدواج روابط زیادی داشته و به اشتباه اسم عشق رو گداشته رو اون رابطه ها و الان همش گریه کنه و از خدا بخاد ببخشش و آبروشون تو زندگی جدیدش حفظ کنه بنظرتون ممکنهدابروش بره ؟ 

خدا آبروی هیچ بنده ای رو نمی‌بره 

و توبه ی قلبی و دلی کافیه برای بخشش! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا آبروی هیچ بنده ای رو نمی‌بره  و توبه کافیه برای بخشش!

همش میترسم نامزدم بفهمه همه چیو و منو ول کنه اخه حساسه ... بنظرت گناه نیست که همه چیو بهش نگفتم ؟ 

همش میترسم نامزدم بفهمه همه چیو و منو ول کنه اخه حساسه ... بنظرت گناه نیست که همه چیو بهش نگفتم ؟&nb ...

بهش بگو و خودت رو راحت کن! 

اگر شمارو واقعا بخواد میبخشه

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

اگه توبه کنی خدا میبخشه 

و وقتی با خدا باشی و در ناملایمات ها بازم سراغ کار خلاف نری خدا طعم شیرین آرامش را بهت میده. 

حالا ممکنه این وسط چیزهایی فاش بشه ( خدا این کار را انجام نمیده مردم دور از خدا فاش می‌کنند) ولی اینو بدون آخرش آرامش نصیبت میشه. 

وقتشه بگم همه چیز ازدواج نیست یا زوده  

بهش بگو و خودت رو راحت کن!  اگر شمارو واقعا بخواد میبخشه

یکیشون بهش گفتم 

ولی نمیتونه کنار بیاد 

دوسم داره ولی حق داره 

از نامزد قبلیش خاطره بد داره 

ولی بخدا من توبه کردم 

از خودم بدم میاد که اجازه دادم با هرکسی باشم ...