2777
2789

نمیدونم!

منم فردا نوبیت میکروبلیدینگ دارم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

انواع هاشور ابرو جدید یا تاتو ابرو هاشور تکنیک های متنوعی چون میکروبلیدینگ ابرو میکروپیگمنتیشن ابرو فیبروز ابرو و غیره دارد. این روش ها از نظر نتیجه نهایی تقریبا مشابه هم هستند و فقط در نحوه انجام یا نوع دستگاه، دارای تفاوت هایی می باشند. همچنین یکی از سوالات رایج در زمینه این تکنیک، میزان ماندگاری هاشور ابرو طبیعی می باشد. در واقع بسیاری از متقاضیان سوال میکنند که یا آیا هاشور ابرو پاک می شود. هاشور یکی از تکنیک های تاتو ابرو می باشد. به همین دلیل در طی دراز مدت هم پاک نمی شود و برای پاک کردن تاتو ابرو باید از روش های تخصصی استفاده کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میکرو تلفیقی کردم خیلی راضیم هم ظریف هم ماندگاریش طولانی الان دو سال شده که دارم گفته بودن ب ...

منم میخوام میکرو کنم اما دلم نمیخواد مثل تتو یه تیکه بشه مال شما بعد دو سال اینجوری نشده؟

منم میخوام میکرو کنم اما دلم نمیخواد مثل تتو یه تیکه بشه مال شما بعد دو سال اینجوری نشده؟

نه مال من هنوز شبیه تارهای ابروهام همونقدر ظریف و مویی کمرنگ شده اما پخش نشده
فکر کنم بستگی به مواد و قلمی که باهاش میکرو میکنن داره تازه من از قبلشم هاشور داشتم

چه خوب پیش کی رفتید؟ دردم داشت؟

من سالن خانم مریم حمزه ای رفتم اونجا خودشون متخصص بی حسی داشتن قبلش کامل ابروهام بی حس شده بود درد نداشتم
 قبل از اینکه برم سالن با کارشناسشون تماس گرفتم میخواستم وقت بگیرم.از قبل هاشور کمرنگ داشتم رو ابروهام ولی نمیدونستم باید چیکار کنم که کارشناسشون خیلی خوب منو راهنمایی کردن و گفتن میتونم تلفیقی انجام بدم و منم تلفیقی زدم و کاملا راضیم

جدی؟ من خیلی اسمشو شنیدم ولی فکر میکردم شاید تبلیغ باشه 

به نظر من از نزدیک حتی کارشون قشنگتره یه مشاوره حضوری رفتم سالن نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم و فهمیدم دقیقا با عکسایی ک تو پیجشون میذارن یکیه، پیگمنتراشون خیلی خوب و با حوصله مشاوره میدادن، منم جواب همه سوالامو گرفتم و استرسم کلا برطرف شد پیشنهاد میکنم حتما قبلش برید از نزدیک ببینید کارارو من که خیلی ابروهامو دوس دارم

خداروشکر که راضی هستی کجاست سالنشون؟ با خودش انجام دادی؟

تو تهران چند تا شعبه دارن سعادت آباد , شهرک , تهرانپارس , نازی آباد 
کرج , مشهد , شیراز و.....
من خودم شعبه تهرانپارس رفتم بهم نزدیک بود نگار فرهمند برام انجام داد
https://maryamhamzei.com/
تو سایتش لیست همه شعبه ها آدرسشون , نمونه کار پیگمنترا , حتی هزینه کاراشون هم هست