2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
واقعا خودمم توش موندم باباش اولش خیلی خوب بود اما بعدازبدنیااومدن بچه کم کم بدشد نمیدونم چیکار باید ...

عزیزم اگر شما خودت تو این شرایطی و بچه شماست که اولا میگسد بچتون خیلی کوچیکه و الان میگید بعد بچه عوض شد پس مدت کمیه که اینطور شده ...مشاوره اول برید ..تمام تلاشتو بکن ...اگر دیدی نشد به نظر من بمون و جدا نشو و دنبال مستقل شدن و کار باش و بعد جدا شو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه  افتاده دنبال یه دختر میگه من اونومیخوام توبروگمشوبچتم ببر

بگو تو برو دنبال اون من میخوام بمونم اگرم میخوای برم برو دادخواست طلاق بده و مهرمو بده ...بزارش تو تنگناد

ببین عزیزم من کارم اینه هرروز با هزار تا خانم مثل شما از مهر و گرفتن بچه و هزار چیز دیگه حرف میزنم 

یا خانوادت میگن بچه رو بده که بزاریش تو فشار که واقعیتش تو فشار قرار نمیگیره 

یا نمیخوانش ..رک بگم شما جدا هم بشی 4 روز دیگه خود شماهم نمیخوان ..میگن شوهر کن نهایت 

خودت ببین تو این ماجرا جز شما و بچت کی قربانی میشه ؟؟هیچکس 

نزار قربانی بشی ..از جات پاشو ...تنها راه نجاتت خودتی ...کار فقططط کار ...بچه هم بگیر بعدش خواستی ازدواجم کنی سرت بالاست تو سختی بالای سر بچت بودی ..توکل کن به خدا ..میدونم خیلی سخته اما خانواده شما هم پشتیبان نیستن نه واسه بچت نه واسه شما