2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چیزایی که میخوان می جنگن تا بدستش بیارن و بیخیال خواسته هاشون نمیشن

نه  من خیلی جنگیدم اما دخترایی کع میشناسم توناز ونعمتن خیلی تنبل ولوسن فقط خانوادشون گشتشونه یه دوستی داشتم پدرش پولدار خوشکل ولی زبون دراز بی ادب لوس  بدجنس بدزات  حتی به مرد  زن دار رحم نمیکردهمه پسرا هم عاشقش میشدن و پز پولشو به پسرا میداد  هیچ تلاشی نمیکرد پدرش پشتش بود

باشه ارزوی تو رسیدن به عشقت نیست 

ببین همچین گفتی ارزو ک انگار چ چیز دست نیافتنی و دور از نظر وغیرممکن و نشدنی هست....اتفاقا من ب عشقم سالهاست رسیدم،ولی نهایت ارزوی همه دخترها این نیست.....نمیشه اسمش رو ارزو گذاشت..

اگه فهمیدی فرق مردم ایران با مردم اروپا چیه یا فرق مرذم کولبر کردستان و سوختبر سیستان با مردم تهران ...

فرق مردم  ایرانو واروپا  صداقته ایرانیا زیاد دروع میگن طرف واسه دوست پسرش گریع کرده بعد میاداینجا مینویسه وای مگه پسرا مهمن خخهخ

عزت نفس داشتن ربطی به خانواده داشتن یا نداشتن نداره  کسی که بخاد تعقییر کنه نیاز به خانواده ند ...

عزیزم توازصبح تا شب بزنن توسرت اعتماد به نفست خورد نمیشه ؟اگر بگی نه دروغ میگی  غیرممکنه پدرت جلو دیگران خوردت کنه هر روز توخونتون دعوا باشه ازادی نداشته باشی 

عزت نفس داشتن ربطی به خانواده داشتن یا نداشتن نداره  کسی که بخاد تعقییر کنه نیاز به خانواده ند ...

شما  پول بخوای یع کسب وکار راه بندازی نیاز به خانواده نداری شما حامی لازم نداری؟

فرق مردم  ایرانو واروپا  صداقته ایرانیا زیاد دروع میگن طرف واسه دوست پسرش گریع کرده بعد می ...

بحث عدالته عدالت.عشقو میتونی بیشتر تلاش کنی یا اگه نشد فوقش ی سال دو سال آدمو عذاب میده(نمیگم عذاب نمیده که قطعا میده)ولی فرق مرز و پایتخت،فرق ایران و اروپا با تلاش من یکی به هیچ جا نمیرسه غصه و عذابشم یکی دو ساله نیس.شما غمهای بزرگترو ببین تا بتونی دردتو تحمل کنی هر چند میدونم خیلی خیلی سخته

به عنوان کسی که تو خانواده ای بزرگ شدم که هیچی سرجاش نبود بهت میگم خودت بای تلاش کنی بری جلو. تو هرزمینه ای فقط به خودت تکیه کن. من اولین کاری که کردم این بود دذئرس خوندم یه شهر دیگه زدم که فقط از اون جو برم بعد دم بازیچه ی کسی نشدم اخر هم همسرمو پیدا کردم که البته به سختی بهش رسیدم الیته اونم واقعا عاشقم بود

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
 بحث عدالته عدالت.عشقو میتونی بیشتر تلاش کنی یا اگه نشد فوقش ی سال دو سال آدمو عذاب میده(نمیگم ...

عدالتی نیست توایران پسرا یع دختر لوسو میخوان کخ  پدرش پولداره اونجا قشنگی اینه دخترخودش کارمیکنه اینجا زشته پیششون دختره تومغازه کارکنه   انگار با پول پدر دختره میخوان ازدواج کنن دختر وپسر اونجا ازادن اینجا مغزا مریض دختری باشون دوست شد نمیخوانش

به عنوان کسی که تو خانواده ای بزرگ شدم که هیچی سرجاش نبود بهت میگم خودت بای تلاش کنی بری جلو. تو هرز ...

خوش به حالت من خانوادم مادرم توزندگیمون دخالت میکردن   چون پدرم مریضه نزاشتن برم شهر دیگه دانشگاه وقتیم که میحواستم برا اسنخدلمی بخونم جا نداشتیم خونمون همش سر وصدا دلم خون الانم کسب برام اومده که نمیخوامش ازش بدم میاد ولی خانوادم مجبوزم کردن  هیچ امیدی ندارم الان فقط فک میکنم کاش بتونم پولدارشم