2777
2789

سلام دوستان خواستگارم خوبه ولی میترسم دخالت خانواده اش زیاد باشه، چون توی تحقیق ها مامانش را حرف دار گفتن. 

به نظرتون چه سوالهایی در این باره بپرسم؟ 

چه طور بفهمم مامانش و خانواده چه دخالت هایی میخوان بکنند؟ 

یا آقای پسر به حرف مامانش هست یا مستقل؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر حرفی ام بزنه تا عمل کلیی فرقشه ولی خب میتونی ازش بپرسی بعد از ازدواج اولویتش خانواده‌اش هست یا خانومش؟

مثلا بگو من خودم بعد از ازدواج با تمام وجودم سعی میکنم احترام بزارم و تو کارام مشورت کنم اولویتمم زندگی مشترکم باشه نظر توچیه؟

یا یه همچین چیزی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

با سوال کردن چیزی متوجه نمیشی

با رفت و آمد و معاشرت متوجه میشی 

مشاوره ی ازدواج هم برو

اگه ادمای خوبی هستن ، شرایطشون خوبه ، یه مدت نامزد کن ، چند بار برو بیا (۲_۳ ماه ) اگه خوب بودن عقد کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

درموردمکان زندگیتون بعدازدواج پرس،اینکه چقددوریانزدیک به خونواده ی شماوایشون باشه

درموردرفت وآمدهاتون،مثلادرهفته یاماه چن روزرودوس دارن خونه ی پدرمادرایشون باشین

و،بپرس اگه توزندگیتون مشکلی به وجوداومدچقدروخونوادش حساب میکنه