2777
2789
عنوان

امروز روز آخر پریودیمه ولی..

262 بازدید | 5 پست

پریودیم کم نشده مثل روزهای اول خونریزی میکنم.

من هر ماه تاروز 4پری خونریزیم زیاده ولی از4به بعد در حد لکه پری میشم ولی این ماه برعکس شده یعنی تا روز4پریودی درحد لکه بینی بود ولی بعدش افتادم خونریزی.

قرص یا چیز خاصی مصرف نکردم چیز سنگین هم بر نداشتم.

اینم بگم 9ماهه تو اقدامم

ماه قبل 10روز تاخیر داشتم

این ماه هم اینطوری شدم

کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

چرا اینطوری میشم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان روز چندمه؟ دکترامیگن لکه بینی جز خونریزی و روزای پریود حساب نمیشه از وقتی حساب میشه که خونریزی ...

الان روز 7پریودیم هست ولی انگار روز دومم هس.

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
حالا پنج روز دیگه هم صبر کن ببین خونریزیت کمتر میشه یا نه  اگه شدتش کمتر نشد حتما بعد اینکه بن ...

ممنون عزیزم