2777
2789

نمیدونم چرا ؟ چند وقته یک کم افسرده یه همش تو خودشه چند بار مشاوره رفتم گفتن این مشکل روحی داره . باید بهش محبت کنی چند بار بیخبر گذاشته چند روز رفته روی ماشینش جی پی اس گذاشتیم دیدیم میره تو جاده ها الکی دور میزنه میاد . رفتیم مشاوره به مشاور گفته من خسته میشم میرم جاده . زنم غرغر میکنه . تو فامیل به صبور بودن معروفم بعضی ها تا حالا بهم گفتن چه جوری تحمل میگنی ؟ میره میاد بهش هیچی نمیگم میگم ارامش داشته باشه بعد میگه غرغر مبکنه .

الان هم دیروز صبح رفت سر کار خوب بود شب قبلش هم رفتیم خونه ی بابام خوب بود باهام دیروز ظهر مارشوهرم رو دعوت کردم اومدن خونمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم سرکار بود با مامان باباش رسید . از وقتی اومد ناراحت بود اصلا هم حرف نمیزد . من فمر کردم ازدست باباش ناراحته بعدازظهر که باباش میخواست بره اونم باهاش رفت دیگه هم نیومد خونه شب همونجا خوابید امروز هم از سرکار اومده رفته اونجا 

شوهرم سرکار بود با مامان باباش رسید . از وقتی اومد ناراحت بود اصلا هم حرف نمیزد . من فمر کردم ازدست ...

ببین ناراحت نشی شوهر دوستم با دوست دخترش کات کرده بود یعنی دختره بلاکش کرده بود دیگ محل نمیداده مث اینکه

بعد یارو افسردگی میگیره ...

شوهرت اهل اینکارا هست یا ن

شوهرم سرکار بود با مامان باباش رسید . از وقتی اومد ناراحت بود اصلا هم حرف نمیزد . من فمر کردم ازدست ...

خو تقصیر تو نیست، یکی دوهفته صبر کن اگه همینطوری موند تو هم قهر کن بگو این شوهر شوهر نمیشه.

بهش وقت بده شاید خودشو گم کرده...

به هرحال ماه پشت ابر نمیمونه اگرم چیزی شده باشه..

هر چی میگم برای چی قهر کردی جوابمو نداد . منم یک نامه نوشتم هرچی تو دلم بود بهش گفتم . گفتم خیلی لوسی چشمت به مامان بابات میفته خودت رو لوس میکنی اونا نبودن خوب بودی . گفتم تو خسته میشی ول میکنی میری ما رو نگران میکنی منم خسته شدم 

ببین ناراحت نشی شوهر دوستم با دوست دخترش کات کرده بود یعنی دختره بلاکش کرده بود دیگ محل نمیداده مث ا ...

😐😐😐

ببین پس برو خونه مادرش گوشیشو وردار بیار خونه بذار خودش اونجا بمونه هرچی خواست😐😂😶