2777
2789
عنوان

يني فيلم عروسيمو پاك كردن؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَوَلدن اوخو دا😭

هن اوخودوم بیلمیرم کی ایشالا سیلیمز

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
1800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر نکنم هزینه فیلمبرداری انقدر شده باشه دروغ میگه  ...

نصف بيشتر پولو داده بوديم نصف كمترش مونده

حالابعد عروسي ٢٠٠/٣٠٠بيشتر خاست شوهرمم افتاد سرلج

بعد يه مدتم گفت پاك شده فيلم

اخه قرار داد نداريم چجوري شكايت كنيم

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏
بگین اول شمابرگردونین تابعدپول بدیم خوب برید شکایت کنین تو صنف فیلم بردارا

نميده عوضي ميگه اول پولو بدين ببينم ميتونم فيلمو ازسيستم برگردونم يانه

اوووووف سخت شد کاش بتونید یک جور باهاش کنار بیاید یک طور شوهرت دوستانه بهش بگه و ...

خيرسرش اشناهم هست

يني ممكنِ واقعا پاك شده باشه؟😭😭

مطمنم الکی میگه  توکل به خدا  خبرمون کن حتماا

خدا از زبونت بشنوه تودعاكن پاك نشده باشه فيلموبگيرم بخدا اولين نفر ميام ب خودت ميگم كليم دعات ميكنم

نه اگر پولشو کامل نگرفته مطمئن باش پاک نکرده . اونایی که تسویه میکنن رو تا دو سه سال نگه می‌دارن

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن