قبلش بگم که من به خاطر مشکل ناباروری و بعد از گرفتن درمان دارویی و آمپول و نتیجه نگرفتن ، برای گرفتن عکسرنگی مراجعه کردم.
قبلش در اینترنت خیلی سرچ کردم و دیدم که عده ای گفتند خیلی دردناک هست و بعضی ها هم گفتند اذیت نشدند. حتی بعضی ها با بیهوشی انجام دادند.
بگذریم. بریم سراغ تجربه من
اول از همه اوایل دوره پریودی زنگ زدم مطب و برای گرفتن عکس هماهنگ کردم. گفتند یک یا دو روز بعد از تمام شدن پریودی و بدون نزدیکی باید مراجعه کنم. صبح حتما صبحانه بخورم و نیم ساعت قبل از انجام عکس برداری ۲تا قرص «هیوسین» بخورم و با خودم یک ملحفه کوچک ببرم. وقتی رفتم مطب گفتند دستشویی نباید برم و مثانه باید پر باشه.
موقع عکس برداری تکنسین رادیولوژی که یک خانم خیلی خوش اخلاق بود ، گفت ملافه رو روی تخت عکس برداری پهن کنم و به حالت معاینه دراز بکشم. وسیله معاینه رو داخل رحم کرد و گفت حالا آروم برو عقب و پات و صاف کن و نفسعمیق بکشم. چند تا نفس عمیق که کشیدم لوله رو برای تزریق وارد کرد و مواد و تزریق کرد. در این مرحله من حس کردم زیر شکمم داغ شده ولی هیچ دردی و احساس نکردم . عکس برداری که تموم شد گفت بلند شو و بشین تا مایع از بدنت خارج بشه. همون موقع برام توضیح داد که چون انسداد نداشتی و لوله ها باز بود درد احساس نکردی. اکر انسداد باشه به خاطر این که فشار تزریق و زیاد میکنن دردی مثل درد پریودی ایجاد میشه. بعد هم گفت برم دستشویی. آخر سر هم گفت تا چند روز خونریزی خفیف ممکنه باشه که مسئله ای نیست. تا سه روز نزدیکی نباید باشه و ۶ تا کپسول یا قرص آزیترومایسین باید مصرف کنم. ۲ تا همون روز و بقیه هر روز یکی. تا آخر اون روز هم باید ۲۰ تا ۲۴ لیوان آب بخورم و زیاد برم دستشویی تا مواد از بدنم خارج بشه. در کل تنها چیزی که اذیتم کرد پر بودن مثانه بود. کل فرایند انجام کار هم حدود ۲۰ دقیقه طول کشید.
نمیدونم چرا بعضی ها درد دارن و بعضی ها نه. در کل چیزی نبود که سخت باشه و اذیت کنه.
امیدوارم هیچکدوم از شما نیازی به عکس رنگی پیدا نکنید و بدون دردسر نی نی هاتون بیاد بغلتون