2777
2789
عنوان

تجربه من از عکس ‌رنگی رحم

10883 بازدید | 16 پست

قبلش بگم که من به خاطر مشکل ناباروری و بعد از گرفتن درمان دارویی و آمپول و نتیجه نگرفتن ، برای گرفتن عکس‌رنگی مراجعه کردم.

قبلش‌ در اینترنت خیلی سرچ کردم و دیدم که عده ای گفتند خیلی دردناک هست و بعضی ها هم گفتند اذیت نشدند. حتی بعضی ها با بیهوشی‌ انجام دادند.

بگذریم. بریم سراغ تجربه من

اول از همه اوایل دوره پریودی زنگ زدم مطب و برای گرفتن عکس هماهنگ کردم. گفتند یک یا دو روز بعد از تمام شدن پریودی و بدون نزدیکی باید مراجعه کنم. صبح حتما صبحانه بخورم و نیم ساعت قبل از انجام عکس برداری ۲تا قرص «هیوسین» بخورم و با خودم یک ملحفه کوچک ببرم. وقتی رفتم مطب گفتند دستشویی نباید برم و مثانه باید پر باشه. 

موقع عکس برداری تکنسین رادیولوژی که یک خانم خیلی خوش اخلاق بود ، گفت ملافه رو روی تخت عکس برداری پهن کنم و به حالت معاینه دراز بکشم. وسیله معاینه رو داخل رحم کرد و گفت حالا آروم برو عقب و پات و صاف کن و  نفس‌عمیق بکشم. چند تا نفس عمیق که کشیدم لوله رو برای تزریق وارد کرد و مواد و تزریق کرد. در این مرحله من حس کردم زیر شکمم داغ شده ولی هیچ دردی و احساس نکردم . عکس برداری که تموم شد گفت بلند شو و بشین تا مایع از بدنت خارج بشه. همون موقع برام توضیح داد که چون انسداد نداشتی و لوله ها باز بود درد احساس نکردی. اکر انسداد باشه به خاطر این که فشار تزریق و زیاد میکنن دردی مثل درد پریودی ایجاد میشه. بعد هم گفت برم دستشویی. آخر سر هم گفت تا چند روز خونریزی خفیف ممکنه باشه که مسئله ای نیست. تا سه روز نزدیکی نباید باشه و ۶  تا کپسول یا قرص آزیترومایسین باید مصرف کنم. ۲ تا همون روز و بقیه هر روز یکی. تا آخر اون روز هم باید ۲۰ تا ۲۴ لیوان آب بخورم و زیاد برم دستشویی تا مواد از بدنم خارج بشه. در کل تنها چیزی که اذیتم کرد پر بودن مثانه بود. کل فرایند انجام کار هم حدود ۲۰ دقیقه طول کشید.

نمیدونم چرا بعضی ها درد دارن و بعضی ها نه. در کل چیزی نبود که سخت باشه و اذیت کنه.

امیدوارم هیچکدوم از شما نیازی به عکس رنگی پیدا نکنید و بدون دردسر نی نی هاتون بیاد بغلتون

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
من موقع تزریق مایع درد داشتم

انسداد داشتی؟

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد خیلی شدیدی داشتم  لوله ی راستم چسبندگی داشت راحت یک ساعت عذاب کشیدم تو اتاق عکس برداری& ...

عزیزم مشکلت حل شد؟

بار اول گفت مایع ریخت بیرون بار دوم که زد گف رفت، عکس هم گرفت گفت بازه مشکلی نداری تا فرداش درد پری ...

عزیزم مشکل شما حل شد؟

عزیزم مشکلت حل شد؟

بله همونجا تا بازش نکردن دست بردارم نشدن 

سه چهار بار ماده حاجبو تزریق کردن داخل رحم هر بار از دردم کم میشد نسبت به سری قبلش 

تا اینکه سری اخر فقط یه سردی احساس کردم و درد نداشتم گفتن لوله ت باز شد به سلامت

من تنبلی تخمدان دارم برا همین باردار نشدم

منم دارم. قرص کلومیفن میخورم و آمپول hmgو hcg میزنم.

علاوه بر اون آندومترم ضخیم نمیشه.

اونجا که بودن تکنسین رادیولوژی به من گفت هر روز یک قاشق سیاه دانه و یک بار دمنوش رازیانه بخورم و لبنیات مصرف نکنم.به جز کشک. از روی شکم هم زیر ناف و با روغن سیاهدانه چرب کنم. گفت خیلی به فعالیت تخمدان کمک میکنه

بله همونجا تا بازش نکردن دست بردارم نشدن  سه چهار بار ماده حاجبو تزریق کردن داخل رحم هر بار از ...

باردار نشدی؟

منم دارم. قرص کلومیفن میخورم و آمپول hmgو hcg میزنم. علاوه بر اون آندومترم ضخیم نمیشه. اونجا که بو ...

منم چندماه بود به بدنم استراحت داده بودم این ماه دکتر جدید رفتم و برام آمپول و قرص داده پس فردا میرم سونو فولیکول

اضافه وزن دارم فعلا ۱۱ کیلو کم‌کردم

نه الان سومین ماهه که عکس رنگی دادم ولی نشده دارو هم مصرف میکنم فولیکول هامم عالی بود ماه قبل ولی نش ...

چرا انقدر عکس! نیازی نیست سه بار عکس‌بگیری.‌

ببین استرس داری؟ من خودم خدای استرسم. دکترم گفته به خاطر استرس باردار نمیشی

منم چندماه بود به بدنم استراحت داده بودم این ماه دکتر جدید رفتم و برام آمپول و قرص داده پس فردا میرم ...

ایشالا زودتر هممون مامان بشیم