2777
2789
عنوان

پسرم همش سقف ورنگها ميكنه گريه ميكنه داد ميزنه،

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 29 پست
امضاتون دیالوگ یه فیلمه؟

جوکر

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسون نه بوه ها همینجورین یه دردی دل پیچه یه ویزی دارن اینکارو میکنن

نه والا داش بازی میکرد یهو نگاه اشپزخونه میکرد جیغ میزد فرار میکرد میومد تو بغل من قشتگ سه چهار ماه این کارو میکرد چن روز یه بار تا از سرش افتاد دیگه

بچه جن رو تشخیص میده مگه؟

آره یک خانمی تا پیک زده بود گفت بچم یک دفعه ای جیغ می زنه بعد یک روزه خوابیده بودم پیشش یک دفعه ای ازبالای سرم یک سایه هایی می دیدمو یک صداهایی می یاد میگن بیان بریم مامانش پهلوش خوابیده

٤ماهشه

بسم الله الرحمن الرحيم
جهت گریه کودکان 
آیه های 59 تا 62 سوره النجم به همراه اسم و اسم مادر کودک روی کاغذ سفید نوشته وبه گردن کودک آویز شود. 

أَفَمِنْ هَٰذَا الْحَدِيثِ تَعْجَبُونَ (٥٩) 

وَتَضْحَكُونَ وَلَا تَبْكُونَ (٦٠)

وَأَنْتُمْ سَامِدُونَ (٦١)تا آخر سوره .بعد از نوشتن سجده بجا آورد.این سوره سجده دارد. 

اگر تو شیراز زندگی می کنی ببر درمانگاه سهامی یه بخش مخصوص اطفال داره کلی هم دکتر داره ببرتش کلا یه چکابش کنه
شاید یه مشکلی داره تو نمی تونی متوجه بشی شماره درمانگاه سهامی 0917004426/36269121/2