سلام به همگی. من دختری ۲۲ ساله هستم و تقریبا دو سال میشه که دربه در دنبال راهی برای درمان تنبلی تخمدان هایم میگشتم. ولی متاسفانه یا به بن بست میخوردم یا راه حل ها موقتی بود. از اوایل که شروع به پریود شدن کردم، هر دو ماه یه بار پریود میشدم. مامانم میگفت طبیعیه من خودمم مثل تو بودم بعدا منظم میشی. تقریبا سه چهار سال گذشت و من طول دوره هام زیاد شد. هر چهار ماه یه بار میشدم و به ۱۳ روز می کشید. مامانم چند بار دکتر برد منو ولی تشخیص ندادن و گفتن هورمونات بهم ریخته و هورمون مردانه داری.
خلاصه دو سال پیش من رفتم پیش یه دکتر طب سنتی و ایشون گفتن که تنبلی تخمدان داری و کلی توضیح دادن. بعد برام یه نسخه نوشتن و من شروع کردم به انجام دادنش ولی متاسفانه چندان تاثیر نکرد. خلاصه من شروع کردم به تحقیق و جستجو و انقدر گشتم تا دیدم دلیل تنبل شدن تخمدان هام کمبود تحرکمه. تو چند تا سایت گشتم راه حل های مختلفی گفته بودن ولی من یه برنامه برا خودم نوشتم و شروع کردم. و اینم بگم هدفگذاری کردم. پارسال دقیقا همین موقع بود ک به خودم گفتم تا اخر سال ۹۹ عادت هام منظم میشه.
خلاصه کارایی که من کردم اینا بودن:
صبحا که از خواب بیدار میشدم ۲ لیوان آب ولرم میخوردم. و در طول روز سعی میکردم کمتر از ۶ لیوان آب نخورم.
از یوتیوب یه فیلم یوگا صبحگاهی دانلود کردم و هر روز صبح ک بیدار میشدم اول اونو انجام میدادم. علاوه بر تاثیر بر سلامت جسمم تو سلامتی روح و روانمم خیلی تاثیر داشت.
سعی کردم تنبلیو بذارم کنار و بیشتر تحرک داشته باشم. مثلا جایی میخواستم برم سعی میکردم پیاده برم به جای ماشین که تحرک داشته باشم.
وقتایی ک پریود میشدم سعی کردم خیلی زیاد گرمیجات بخورم و هر موقع درد داشتم نخوابیدم اصلا به جای اون رفتم پیاده روی و دردام خیلی زودتر از بین رفت.
به ساعت خواب و بیداریم دقت میکنم و سعی میکنم شبا قبل ۱۲ بخوابم و صبحا زودتر بیدار شم.
خلاصه با تغییر دادن عادت های زندگیم و داشتن امید و صبر( این دوتا خیلی مهمن) تونستم خودمو درمان کنم. چند ماه بعد ک شروع کردم، دوره ی عادت هام به ۲/۵ ماه یه بار تبدیل شده بود. بعد یواش یواش شد ۲ ماه یه بار. و اینبار درست بعد از یه ماه و ۵ روز عادت شدم که باعث شد تلاش هام نتیجه بده و از این رو اومدم اینو با کسایی ک مثل منن به اشتراک بذارم تا بقیه هم به نتیجه برسند.
در اخر هم میگم که تو این راه صبر خیلی مهمه. من بعد یک سال به نتیجه رسیدم و مطمئنم شما هم صبر کنید و تلاش کنید به نتیجه میرسید.
هر سوالی داشتید در خدمتم