2777
2789
عنوان

تولد بگیریم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من که فقط با شوهر و دخترش گرفت تم هم گرفت با کلی عکس بعد جدا جدا خونه هامون اومد یه تولد دیگ ت ...

نه دیگه من اونجوری دوست ندارم.خونه بقیه تولد بگیرم حتی مامان بزرگا.یا حداقل سال اولش 

نه دیگه من اونجوری دوست ندارم.خونه بقیه تولد بگیرم حتی مامان بزرگا.یا حداقل سال اولش 

هر جور که بیشتر خوش بگذره به خودت و دخترت همون خوبه☺

با آنکه دلش بسته به دل‌های دگر بود,دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود

کاش کزونام خوب شه دلم نمیخواد اصن کسیو ببینم یه لحظمو ببینی گریت میگیره نکن نگیر توروخدا برا خودت میگم من حتی عروسی و عقدمم جشن نگرفتم عقدم فقط مامانم بود

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
اره همش فکرم مشغوله اینه.ولی یچیزی هست که جدا بگیریم باز خرج یه سری چیزا ۲بار میشه

اکرمیتونی از اشناهاتون باغی چیزی دارن ظهرکه هواخوبه  تو محوطه باز برید جشن بکیرید 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
کرونا تموم شده؟ در جریانید که کرونای انگلیسی کاملا کشندست دیگه؟مخصوصا تو سن شما

اخه ماها هممون یبار کرونا گرفتیم

دیگه همبنجوریم با خانواده ها رفت و امد میکنیم.منظورم پدر مادراس

یک درصد به این فکرکن خدای نکرده زبونم لال بچت مریض بشه میتونی خودتو ببخشی، کرونا انگلیسی برای بچه ها خیلی خطرناکه. خانواده شوهرم روز مادر جمع شدن فقط یه بچه 4ساله مریض بود 12نفر فرداش کرونا گرفتن، برین اتلیه بهترین عکسارو بگیرین جشن خانوادگی رو بذاربرای یه وقت دیگه

عزیزم چه چهار نفر چه چهل نفر. کروناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. رستوران میرید یعنی از کرونا مصون هستید.

ضمنا بچه یکساله چه میدونه تولد چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای یادگاریش میخوای بگیری. یه کیک تم بگیر و یه لباس شیک و خوشگل تنش کن ببرش اتلیه عکس بگیر و تمام

بچه ها تو روخدا وقتی کسی تاپیک اینحوری میزنه یه جوری تو دلشو خالی نکنید ک انگار خودش خبر از کرونا نداره بهش راهکار بهتر بدین الان استارتر تصمیم گرفته تولد بگیره میگه در حالت عادی با خانواده هاشون ارتباط دارن بهترین پیشنهاد براش اینه چون قراره دوتا خانواده جمع بشن یا دو شب برگزار کنه یا بره کافه ای رستورانی که روباز باشه