2777
2789
عنوان

دل درد

70 بازدید | 9 پست

من ۴ ماهه تو اقدامم از وقتی اقدام کردم پریودیم جلو انداختم ی دوباره یروز قبل پریودی لکه بینی داشتم این ماه سینه ام بزرگ شده نوکش خارش گرفته خیلی امیداورم شدم اما خب نشد الان ازاین میترسم پریودیم کامل تموم شده اما یکم هنوز زیر دلم درد میکنه علتش چیه؟

چرا این ماه اکثرا دخترا و خانوما دل درد شدید داشتن؟منم اینجورم چند روز دیگه پریود میشم از الان دل درد شدید دارم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

چرا این ماه اکثرا دخترا و خانوما دل درد شدید داشتن؟منم اینجورم چند روز دیگه پریود میشم از الان دل در ...

نه عزیزم من برا پریودیم همه چیم‌نرماله من ن اقدام برا بچه کردم از کوچک ترین علائمی میترسم مثل همین پریودیم دیشب خلاص شد اما الان یکم زیر دلم درد میکنه تازه همه میگن قیافت شبیه خانم های بارداره نمیدونم چی بگم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من برا پریودیم همه چیم‌نرماله من ن اقدام برا بچه کردم از کوچک ترین علائمی میترسم مثل همین پ ...

چرا نمیری سونو بدی خیال خودتو راحت کنی؟ما یه آشنا داشتیم تا حدود چهارماه نمیدونست بارداره چون سر موقع پریود میشد

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

چرا نمیری سونو بدی خیال خودتو راحت کنی؟ما یه آشنا داشتیم تا حدود چهارماه نمیدونست بارداره چون سر موق ...

میترسم برم بگه ی عیبی داری دلم خوش کردم ب حرفای دیگران ک میگن بهم ببین من ۴ ماهه اقدام کردم خب از اول ماه اقدام انداختم جلو ی دوبار لکه بینی قبل پریودی داشتم سریع بعدش پریود شدم قبلا دل درد خون ریزی شدید داشتم تو پریودی الان تو اقدام خوب شدم همه چیم نرمال شده این ماه سینه ام بزگ شده و خارش گرفته سفت شده قیافم‌مثل حامله هاس همه میگن بدنت آماده بارداری من دلم خوش کردم ب اینا ببخشید طولانی شد ابجی

میترسم برم بگه ی عیبی داری دلم خوش کردم ب حرفای دیگران ک میگن بهم ببین من ۴ ماهه اقدام کردم خب از او ...

خب عزیزم تنها راهی که میتونه از گمراهی درت بیاره سونوگرافیه.نترس برو انجامش بده ایشالله که سالمی

ممنون با این حرفتون ب دلم افتاده برم حداقل دیگ استرس ندارم❤

فدات عزیزم😘

میترسم برم بگه ی عیبی داری دلم خوش کردم ب حرفای دیگران ک میگن بهم ببین من ۴ ماهه اقدام کردم خب از او ...

عزیزم اصلا به کسی نگو تو اقدامی که بهت انرژی منفی یا حتی امید کاذب بدن. این یه مساله کاملا شخصیه. ان شااله که مشکلی نداری و باردار میشی اگرم خدای نکرده داشتی خودت و همسرت شخصا پیگیری میکنید. بیخود چرا خودتو میندازی تو دهنا. لابد فردام بی بی چکت مثبت شه به همه سریع میگی

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
عزیزم اصلا به کسی نگو تو اقدامی که بهت انرژی منفی یا حتی امید کاذب بدن. این یه مساله کاملا شخصیه. ان ...

بله حق  با شماست اما خب بلاخره ی عده تجربه دارن راهنمایی میکنم من چون واقعا استرس دارم ولی حرف شما متین