2777
2789
چیکا میکنه مگه

بگو چیکار نمیکنه خدا همچین مادر بزرگی و به هیچ کس نده از دستش داریم دیونه میشیم باید به اون بگن مادرشوهر نزدیک 100 سالشه ولی نمیمیره بخدا ما پیر شدیم اون هر روز جون تر میشه

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
بگو چیکار نمیکنه خدا همچین مادر بزرگی و به هیچ کس نده از دستش داریم دیونه میشیم باید به اون بگن مادر ...

اوه از این قدیمیای پروئه مگه اون حالا میمیره با اون روغن زردایی که خورده

خودتونو دوست داشته باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه از این قدیمیای پروئه مگه اون حالا میمیره با اون روغن زردایی که خورده

نه خواهر هممونو خاک میکنه میگفت نمیمیرم تا واسه پسرت زن نگیرم پسرم 8 سالشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه خواهر هممونو خاک میکنه میگفت نمیمیرم تا واسه پسرت زن نگیرم پسرم 8 سالشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا ولش کن به مرگش راضی نباش محلش ندین 

خودتونو دوست داشته باشید
حالا ولش کن به مرگش راضی نباش محلش ندین 

وای خدا بخدا مادرم داغون شده بخدا آرزومه بمیره مادرم یه روز خوش ببینه یه آب خوش از گلوش پایین بره مادرم خیلی گناه داره اگه میدونستی باهامون چیکار کرده این حرفارو نمیزدی

وای خدا بخدا مادرم داغون شده بخدا آرزومه بمیره مادرم یه روز خوش ببینه یه آب خوش از گلوش پایین بره ما ...

الهی عزیزم خوب بگوو بدونم خاک بر سر با اون سنش دس بر نمیداره هنوز

خودتونو دوست داشته باشید