2777
2789

من به عنوان بزرگترین دهه هشتادی خیلی تو اون تاپیک دفاع کردم جون ندارم دیگه😂

من با توجه به ادب و تربیت خودم جوابتو میدم😊✋تو خودت میدونی چطور تربیت و شخصیتت رو نشون بدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همتون نه  ولی بذار یه چی بگم بهت خام پسرا تو این سن نشو چون همش سو استفادس‌ به جاش سطحتو ببر ...

چش چش مرسی از توضیحت❤❤

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
بجز این خانواده ها هم سرگرم مجاری شدن حواسشون به تربیت بچه اش نیست 

اره دیگه، من دارم والدین بچه های دهه هشتادی رو می بینم...هر کی یه ایفون داده دست بچه ۱۲، ۱۳ ساله اش، نشسته کنار! بعد میگن آی چرا فلان شد،،چرا بهمان شد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مگه اونایی که مال دهه های قبلن بعضیاشون به فکراینانیستن؟  تروخشک روباهم نسوزونید

چرا هستن من خودمم هستم 

ولی نباید از بقیه چیزا جا بمونی مثل تحصیل مهارت اموزی 

تو این سن آدم زود خام میشه و تازه نظرش چند سال دیگع به کل عوض میشه بخاطر این تا میشه نباید این دوران پسر بازی و رابطه عاشقونه اینا داشت .

بعدا ادم پشیمون میشه 

بعد نسل هشتاد یه کم زیاده روی کرده من هفتادی ام اینطوری نبود انقدر سنگ پسر به سینه بزنیم

🌸💕

اگه با منید باید بگم که بنده ۱۸سالمه😐

چون دهه هشتادی هسیم کوچولوعیم خبر نداری؟😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙