2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج!

578 بازدید | 64 پست

سلام

برای خرید حلقه خانواده داماد تعیین کنن که براشون پلاتین بخریم.. پروگیه؟

سرویس طلا قبل عقد می خرن یا بعدش؟

یه چیز دیگه اینکه می خوان طلای من و اول از یه جای معمولی بخرن بعد یه روز دیگه بریم یه جایی که اونها تعیین می کنن پلاتین برای اونها بخریم😑بعد می پرسی هم کجا میگن نمی دونم... پسرم می دونه!!!!!! 

این کارشون از نظر شما چه معنی می ده؟ 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم هرجافرق داره ماواسه زیرلفظی سرعقدسرویس طلامیدیم 

واسه حلق دامادهم شایدپسرشون آشناداره یاجای خوب میشناسه 

بدبین نباشید

وجنس حلقه روهم خودشون تعیین میکنن مثلامانقره میگیرن اکثرمردامون .خانوم هم اگه خواست نقره بگیره نخواست طلا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خب اگر مذهبی باشه یا اینکه از لحاظ پزشکی براش مهم باشه خودش درخواست میکنه شوهر منم پلاتین دوست داشت اما چون سفارشی هستش از جایی که میخواستم قسطی بخرم نمیداد من طلا خریدم شوهرمم از طلا فروش خودش برام خرید باهمم نرفتیم سرویس هم بعد. عقد تا عروسی میخرن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
نه رو نده،از هرجه برای سما حلقه خریدن،شمام بخر،حلقه ست هم بخرین،که،بهانه نداشته باشن

آخه پلاتین میخوان... ست طلا باهاش هست؟

همه طلافرشیا حلقه ست دارن طلا برا خانوم پلاتین برا آقا مساله ب این سادگی رو چقدر سختش کردین!!

خب ما هم همین مد نظرمون بود ولی اینها دارن بازی درمیان... یعنی می گید ردشون کنم برن به خاطر این کارهاشون؟

شوهر منم طلا نمینداخت میگفت چون واسه مرد حرامه ماهم براش پلاتین خریدیم اخرشم گمش کرد😕😕

شما خودتون خریدید اونها که نگفتن ما رسم داریم پلاتین میخرن

سرویسو قبل عروسی میخریم ولی برا حلقه خیلی پرو هستن البته اگر قراره دائم‌حلقه دستش باشه پلاتین بهتره چون طلا مضره برای مرد پلاتین ولی گرونتره

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...