2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام و عرض احترام.

به علت های زیر به شما توصیه میکنیم تا جایی که میتوانید مهریه اقساطی را قبول نکنید و یک مبلغی را با زوج توافق کنید

ممکن است هنگامی که  مثلا دو ماه موعد سر رسید اقساط برسد دادخواست تعدیل مطرح میکند تا ماه طولانی گردد{شرایط موافقت دادخواست تعدیل .گرفتن وام  و درامد خالص دریافتیش کم شود/فرستادن خود به زندان بابت مهریه که  بی تاثیر نیست/ازدواج مجدد/فرزند دار شدن/چک صوری کشیدن و خود را بدهکار نشان دادن /افزایش قیمت سکه و.......}

ممکن است زمان سر رسید اقساط مهریه را ندهد تا خانم را برای گرفتن حکم جلب به دادگاه بکشاند و همین که خانم حکم جلب گرفت اقساط را بپردازد و حکم جلب خانم را باطل کند{معمولا گرفتن حکم جلب برای مهریه کار ساده ایی نمیباشد}

ممکن است اقساط مهریه را ندهد و متواری شود و همین که اقساط معوقه زیاد شد دادخواست اعسار مطرح کند و قطعا سکه های معوقه بر اساس توان مالی زوج حذف یا کاهش میابد.{پرونده ایی دیده شد زوج بعد از چند سال مهریه پرداخت نکرد و متواری بوده و معوقه ها به 6سکه رسیده و دادخواست اعسار زده و معوقه به یک سکه کاهش یافته} 

و ممکن های دیگر

چنان چه از پاسخمان ابهام دارید به سایت حقوقی مراجعه نمایید

سلام و عرض احترام. به علت های زیر به شما توصیه میکنیم تا جایی که میتوانید مهریه اقساطی را قبول نکنی ...

سلام ,دادخاسته استرداده جهیزیه بدم ,فقط وسایلی که خودم بردم رو شامل میشه ؟چند تکه وسیله موقع ازدواج آقا گرفت اونا نیستن ؟

سلام ,دادخاسته استرداده جهیزیه بدم ,فقط وسایلی که خودم بردم رو شامل میشه ؟چند تکه وسیله موقع ازدواج ...

سلام و عرض احترام.

اگر وسایلی که زوج خرید به عنوان مهریه نباشد مطعلق به زوج است.

زوجه زمانی میتواند جهیزیه خود را پس بگیرد که فاکتور و سیاهه داشته باشد که زوج امضاء کرده باشد در غیر این صورت معمولا با انکار زوج گرفتن اسباب به طور کامل سخت یا در مواردی غیر ممکن  میباشد.

چنان چه از پاسخ ما قانع نشده اید یا ابهامی دارید به سایت حقوقی مراجعه نمایید