2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا ی بار این گردالی شکلاتیاش رو خوردم روشون خیلی تلخ بود نمیدونم رنگ چی میزنن بهشون 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
اقا ی بار این گردالی شکلاتیاش رو خوردم روشون خیلی تلخ بود نمیدونم رنگ چی میزنن بهشون 

اونایی که روشون تلخه پودر غیر خوراکی میزنن .

پودر های خوراکی خیلی گرونن برای این بعضیا غیر خوراکیشو میزنن واسه این تلخ و بد مزس

اونایی که روشون تلخه پودر غیر خوراکی میزنن . پودر های خوراکی خیلی گرونن برای این بعضیا غیر خوراکیشو ...

شما همین کیک رو میخرین؟ 

چ قیمیتیه میدونین

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
شما همین کیک رو میخرین؟  چ قیمیتیه میدونین

عزیزم تو شهر ما کیک خامه ای هرکیلو بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ درست میکنن.

این کیک کیلویی ۱۲۰ تومنه.قیمتش بستگی داره چند کیلو در بیاد . بین ۲ تا ۲/۵ کیلو درمیاداین مدل یعنی یه چیزی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومن. 

عزیزم تو شهر ما کیک خامه ای هرکیلو بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ درست میکنن. این کیک کیلویی ۱۲۰ تومنه.قیمتش بستگی ...

پیش ما هرکیلو شصت تومنه🤐