2777
2789
عنوان

خانوما که النگو میندازن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 43 پست
من که زیاد با النگو راحت نیستم😐راستش اصلا خوشم نمیاد😬نمیندازمشون حتی تو مجلس یا مراسمی

منم دوست ندا شتم اما شوهرم اصرار کرد گفت بگیر بشه دونه دونه پس اندازمون زیادش کنیم دلمو بزنه میرم عوض میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوست ندا شتم اما شوهرم اصرار کرد گفت بگیر بشه دونه دونه پس اندازمون زیادش کنیم دلمو بزنه میرم عو ...

خوب کردین عزیزم،مبارکتون باشه،با دل خوش💫🌺

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
الکی دونه‌ی چهار تومن یا دو تا شماره چنده دستت چ خوب خریدی میشه عکسشونم بدی

میگم سبکه،الان هم طلا اومده پایین شده گرمی یک و دویست اینطورا عکس دستمو گرفتم بود نکرد مشابهشو لینک میزارم ببین 

من یدونه خریدم هفت تومن تو چطور چهار تومن دادی

مثلا میری طلا فروشی میگه بهت همین یه مدل دارم خوب هزار مدل با هزار قیمت هست من دوتاشو گرفتم نزدیک‌ نه تومن یعنی چهار نیم اینطورا دقت نکردم چون چیزای دیگه هم گرفتم 

[QUOTE=179167630]میگم سبکه،الان هم طلا اومده پایین شده گرمی یک و دویست اینطورا عکس دستمو گرفتم بود ن ...

https://www.google.com/search?q=النگو سبک فنری طرح دار&client=ms-android-motorola-rvo3&prmd=ivsn&sxsrf=ALeKk01dCM1Bp1ac1rVYFHiz6x8vs8Zapw:1614546582586&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjhuJzcvo3vAhXhlFwKHeQMBe8Q_AUoAXoECBAQAQ&biw=432&bih=838#imgrc=cS3ysxle_LhneM