2789
عنوان

بیاید از خاطراتتون از بخت گشایی یا هر کار خرافی دیگه بگید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14852 بازدید | 188 پست
توشهرمامبگن اولین دفعه ک داماد نشست روصندلی پیش عروسی پاشد رفت اولین نفر بشینه جای داماد ازدواج میکن ...

من اینو نمیدونستم اما تو جشن عقد دختر داییم اولین نفر  جای داماد نشستم ۳ ساله گذشته ! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😅😅😅جدید بود 

منم یه دعای رو گفتن رو بگه زرد روز ۱۹ فروردین بنویس بنداز گردنت برای خوش شانسی نوشتن همانا و بدشانسی پشت سر هم همانا دیگه میگم کار خوبه خدا راه بندازه فقط اینا چرته 😊 البته بچه بودم هیچ وقت تو قرعه کشی اسمم بیرون نمیومد دلم میخواست خوش شانس باشم 😢

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
میگم که نمیدونم گناه لاکپشته چی بود که من ازدواج نکردم😂

شما الان مجردی یا متاهل؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اینکه اگه کفش عروس بلافاصله بعد عروس تو پات کنی بختت باز میشه 

یا شکلاتی که سر عروس میریزن بخوری بختت باز میشه 

یکی دیگم شنیدم من زنموم باردار نمیشد پنج سال تا ابنکه الجیم دنیام اومد برای مامانم کاچی درست کردن مادربزرگ پدریمم گفت قاشق اول کاچی مامانم تو دهنش کنه ولی نخوره ینی قاسق ببره تو دهنش باز بیاره بیرون بعد دادن به زنموم خورد گفتن حامله میشه جالبش اینک واقعا باردار شد ما همه پرامون ربخته بود اخه کلی میخرشون کردیم😂

منیکی از اشناها دوتا دختر مجرد داره شیرینی خورون پسر جاریش ک کله قندوشکوندن یکم از گردشو اورد فوت کردروصورت و سر دخترش

یبارم عروسی برادرزادش عروس دوماد ک اومدن رو سرشون گل ریختن از اون گلا برداشت میمالوند ب سر صورت دخترش😐