2777
2789
الان که خودم مطالعه دارم بهتره  راستش من حتی زنگ میزدم1480 میگفت جدا شو شاید 10 تا مشاور رفتیم ...

چه کتابی مطالعه می‌کنید؟وسواس فکری بسیار آزار دهنده هست میدونید وسواس فقط شستشو و تمیز کردن نیست که 😔 خیلی دارم رنج میبرم

چه کتابی مطالعه می‌کنید؟وسواس فکری بسیار آزار دهنده هست میدونید وسواس فقط شستشو و تمیز کردن نیست که ...

وسواس همسر من در رابطه با من بود دایم فکر میکرد دارم خیانت میکنم یا پنهون کاری یا دروغ گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم وسواس فکریت در رابطه با چیه

وسواس اینو دارم که مثلاً یک جمله میخونم بار ها بار ها تکرار میکنم یا زیر گاز رو خاموش نکردم یا خیلی ببخشید میرم دستشویی احساس میکنم آب می‌پاشه روی پام دیگه مجبور شدم چکمه بخرم برای دستشویی

وسواس اینو دارم که مثلاً یک جمله میخونم بار ها بار ها تکرار میکنم یا زیر گاز رو خاموش نکردم یا خیلی ...

میدونم عزیزم خیلی زجراوره اما نترس من بدترشو تجربه کردم 

به خاطر اخلاقای همسرم منم اینجوری شده بودم 2 ساعت تو حموم میموندم معذرت میخوام ی ربع دستشویی

به نظرم برو پیش مشاور راستش همسر من مقاومت میکرد اما شما خودتم کمک کن 

میدونم عزیزم خیلی زجراوره اما نترس من بدترشو تجربه کردم  به خاطر اخلاقای همسرم منم اینجوری شده ...

تا الان سه تا عوض کردم من یه خورده وسواس مذهبی هم داشتم ولی خوب دارو که می‌خوردم آروم تر بودم می‌دونید دست خودم نیست بسیار بسیار هم عصبانی میشم میز آرایشی یخورده شلوغ باشه عصبانی میشم حالا وسواس فقط یکی از مشکلاتم هست نمیدونم چیکار کنم واقعا دست تنها هم هستم خیلی فشار تحمل میکنم

تا الان سه تا عوض کردم من یه خورده وسواس مذهبی هم داشتم ولی خوب دارو که می‌خوردم آروم تر بودم می‌دون ...

ببین عزیزم به نظر من سعی کن خودنو مشغول کاری کنی که زیاد دقت وظرافت نخواد 

بعدم یواش یواش سعی کن به فکرات اهمییت ندی و اون چیزی که باعث اعصاب خوردیته کنار بذارش تا اروم بشی 

اگه خواستی بگو تا برات بفرستم شمارشو 

هم کارش خیلی خوبه هم رویکردی که کار میکنه جدید و اور بخشه

من راجع به رویکرپش خیلی تحقیق کردم و چندین نفر بهم پیشنهاد دادن این روش زو و از همین طریق هم درمانگرمو انتخاب کزدم