2777
2789
عنوان

جنین لگداش روی واژنمه خیلی میترسم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 47 پست
وای خدا کنه اتفاق بدی نیوفته بچه ی منم بیاد بالا  اخه انگار فاصلش با بیرون از واژن خیلی کمه😔چ ...

چون بچه بریچ میشه و پاش سمت واژنه و لگد میزنه ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا نوبت دکتر دارم  سونو باید بدم فردا  میترسم برم بیمارستان

فکر نکنم بگه سونو بده نوار قلب بیشتر میفرستن بار به دکترت بگو مایک دوتا بزن بکی پزشکی یه پارچه ای اکه میتونی شید بزن دستکش استفاده کن برو بعد رفتی خونه پچش بگیر تا کیفتم بشور

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگ طبیعی باشه ک مشکلی ندارم  اما چون قبلا زایمان زودرس داشتم الان وحشت میکنم انقد پایین میزنه

نه بنظرم تا  دکترنری نبایداسترس داشته باشی چون طبیعی فقط مواظب خودت باش تابری معاینت کنه 

ب موقع ب دنیا اومد؟

استرس نگیر چیزی نیست منم دخترم هر ازگاههی ب واژنم لگد میزد بعد دوروز بعد میرفت س سمت دیگه...ولی برو دکتر

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نگران نباش احتمالا بریچه پاهاش پایینه سرش بالا مال منم اینجوری بود بعدا برگشت الان سرش پایینه ولی هن ...

هم اینکه بزرگ میشن جاشون تنگ میشه من ک ی بار پهلوم سوراخ میشد ی بار سرش میرفت پایین پاهاش بالا معده  درد میشدم یبار سرش بالا پاهاش پایین واژنمو داغون میکرد ولی تموم شد خداروشکر😁🤪

هم اینکه بزرگ میشن جاشون تنگ میشه من ک ی بار پهلوم سوراخ میشد ی بار سرش میرفت پایین پاهاش بالا معده& ...

مال منکه فککنم کله میزنه به واژنم😂پاهاشم که همش زیر دندهامه منم هفته دیگه راحت میشم😆

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
مال منکه فککنم کله میزنه به واژنم😂پاهاشم که همش زیر دندهامه منم هفته دیگه راحت میشم😆

انشالله ب سلامتی زایمان کنی...من دکترم میگفت بچت شلوغه واقعانم الان شیطونه😁۹ ماهشه زمین نمیشینه...واسه توام شیطونه

جدی میگی؟؟؟خدا کنه ضربه های نینیه منم طبیعی باشه  ب موقع ب دنیا بیاد

آره والا منم خیلی استرس داشتم به دکترو ماما هم گفتم همه گفتن طبیعیه ولی باز میترسیدم اماهیچ مشکلی پیش نیومدشکرخدا

آخرهفته40دکترخودش کیسه آبو پاره کردو باآمپول فشار بچم بدنیااومد

کاملا ریلکس باش اگ میترسی موقعی که به پایین لگد میزنه سعی کن دراز بکشی منم اوایلش اونکارو میکردم ولی از هفته36ب بعد دیگه اهمیتی ندادم 

من ازاولش روزانه حداقل1ساعت پیاده روی هم داشتم اینا رو گفتم تا خیالت راحت شه عزیزم 

نگران نباش احتمالا بریچه پاهاش پایینه سرش بالا مال منم اینجوری بود بعدا برگشت الان سرش پایینه ولی هن ...

خب خداروشکر عزیزم 

خدا کنه ضربه های نینیه منم طبیعی باشه

هم اینکه بزرگ میشن جاشون تنگ میشه من ک ی بار پهلوم سوراخ میشد ی بار سرش میرفت پایین پاهاش بالا معده& ...

خداروشکر

بخدا اگ بدونم طبیعیه همه چیو تحمل میکنم 

لامصب بعضی وقتا استرس میوفته ب جونم مثل خوره

خداروشکر😍😍😍واسه منم دعا کن ب موقع زایمان کنم 

تمام امیدم این بچس