2777
2789
عنوان

خانمای عزیز کمک لطفا....کی اینجوری بود و فهمید بارداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
فدات خاهری 

عزیزم من بی بی چک زدم منفی بود

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
ممنون عزیزم انشالا برا شما هم مثبت شه 

سلام خانمی چی شد واسه شما

واسه منکه منفی شد

الانم کمردردام شروع شده فکر کنم میخوام پریود بشم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمی چی شد واسه شما واسه منکه منفی شد الانم کمردردام شروع شده فکر کنم میخوام پریود بشم

سلام برا منم منفی شد عزیزم , اما اصلا نمیتونم باور کنم چون کلا علایم دارم مثلا ترشحات خیلی زیادی دارم یا درد سینه دارم شدیدا واسه همین میخوام چند ردز بگذره دوباره بزنم

الهی بگردم

توکل بخدا فدات شم

انشالله پریود شدم دوباره این ماه اقدام میکنم انشالله که خدا بخواد   بشه

ولی مطمئنم که باردار نیستم چون امروز روز ۶ تاخیرم بود جواب بی بی درسته

دکترم واسه سه ماه بهم کلومیفن داده این ماه اول بود که استفاده کردم

سلام برا منم منفی شد عزیزم , اما اصلا نمیتونم باور کنم چون کلا علایم دارم مثلا ترشحات خیلی زیادی دار ...

عزیزدلم ... ناراحت شدم ولی اشکال نداره خدا بزرگه انشالله که باردار باشی عزیزم و خبر خوبشو بهمون بدی... منم اتفاقا ترشحات بی رنگ دارم ولی میگم از علائم پریودم باید باشه و میخواد تشریف بیاره

شما چند ماه باید دارو مصرف کنی؟ من سه ماه کلومیفن دارم که این ماه اول بود من دوماهم متفورمین خوردم و بی نتیجه بود متاسفانه و هیچ مشکلی هم ندارم حتی تنبلی خفیف

عزیزدلم ... ناراحت شدم ولی اشکال نداره خدا بزرگه انشالله که باردار باشی عزیزم و خبر خوبشو بهمون بدی. ...

3 ماه باید بخورم بعدش اگه نشه دکتر گفته بیا که ببینیم چیکار میتونیم بکنیم من پلی کیستیکم 1 ماهه دوفاستون ودو ماهه گلوکوفاژ میخورم آسپرین هم بخاطر سقطم میخورم

3 ماه باید بخورم بعدش اگه نشه دکتر گفته بیا که ببینیم چیکار میتونیم بکنیم من پلی کیستیکم 1 ماهه دوفا ...

درسته انشالله که باردار باشی عزیزم دوفاستون خیلی خوبه دوست من یک ماه خورد باردار شد انشالله شمام نتیجه بگیری عزیزم