2777
2789

بچه ها دوستم امروز پیشم بود دو سال قبل با یه جراح زیبایی ازدواج کرده بود، میگفت فکر میکردم میتونم با شغلش کنار بیام حالا با اینکه همسرش خوبه ولی دخترای زیادی با انواع و اقسام تیپ و قیافه های عجیب میان و مثلا صبح تا شب تو مطب هستن و من بدم میاد میگفت خیلی اذیت میشم کارمون داره به طلاق میکشه ، میگفت شوهرم خوبه ولی دخترا رعایت نمیکنن اداب معاشرت ندارن،  بنظر شما چکار کنه بخاطر اشتباهش اینکه متوجه حساسیتش قبل ازدواج نشده ؟؟ قبلا هم باهام در باره این موضوع حرف زده بود منم باز اینبار گفتم خودت هر طور صلاح میدونی اخه چی بگم

آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگری مپسند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت چکاره اس؟خب شوهرش خوش قیافه اس ؟جراح زیبایی یا تو لاین زیبایه یعنی مثلا عمومیه؟من اکثرن دیدم خانمهای که سوهرشون دکتره و خودشون نیسن اکثرن کمبود اعتماد بنفس و دارن و بعد مدتی حساس میشن

خوب الان همه مردا تو روز کلی دختر و داف و پلنگ میبینن مگه قراره هی خانما اعصابشون رو خراب کنن 

بگین پزشکی که شما رو گرفته مطمعن باشین کلی تو دانشجویی و دوره رزیدنتی دختر خوشگل دیده حالا که شما رو گرفته بچسب و لذت ببر و زندگی کن 

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین