2777
2789
عنوان

سبزه عید

105 بازدید | 14 پست

سلام 

من امسال اولین سالیه که خودم میخوام سبزه برا عید درست کنم میخوام گندم و عدس درست کنم میشه بگید باید چیکار کنم تا پر و خوشگل بشه 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پربندازخیلی قشنگ میشه کارخاصی نمیخواد

میخوام بدونم برا عدس اول بزارم جوونه بزنه بعد انتقال بدم به ظرف اصلی یا همون اول تو ظرف اصلیش بزارم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
برای عدس فک کنم دیره🤔

واقعا 

از الان بزار البته چک کن نت ببین زمانش کی باید باشه من الان یادم رفته پارسال عدس گذاشتم زیاد ریختم پ ...

رو کوزه چجوری 

۵ ۴روز مونده‌به عید دونه‌هاتو‌خیس‌بده که تو عید‌سبزه ت خوشگل بمونه‌.زود‌درست‌کنی‌ خراب میشه تا آخر ع ...

اخه یه سری میگن دیره و اینکه میخوام برا سفره هفت سین پر و خوشگل باشه 

رو کوزه چجوری 

کوزه بزار داخل جوراب پارازین نازک بعد خاکشیر خیس کن تمام جوراب با خاکشیر پر کن اون خاکشیرا میچسبن به جوراب داخل کوزه اب بریز هرروز هم با ابپاش به خاکشیر اب بپاش ک خشک نشن کم کم سبز میکنن و کل کوزه میگیرن...

رو کوزه چجوری 

کوزه خیس کن داخلش اب بریز یک شب بمونه بعد جوراب نازک بکش روش خیسش کن بعد خاکشیر بخیسون بزار چند ساعتی بمونه بعد با دست هی خاکشیر بردار بکش رو کوزه کل کوزه خاکشیر بمال بعد با اسپری هر روز اروم اروم خیسش کن طوری که خاکشیر ها لیز نخورن اب تو کوزه هم همیشه پر باشه بعد پنج روز کامل پر میشه 

...