2777
2789
واقعا؟یعنی هیچ قسمت زندگیتو دوس نداشتی؟

چرا داشتم 

تجربع های جدیدو بیشتر میپسندم

کلا تو ذهنمم پاکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خاطرات خوبم که همون موقع تکرار شدن خیلی خوش گذشت.کافیه دیگه.یه خاطره بد دارم مربوط به عید فطر سال 92 ...

میتونی بگی چی بود؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگم بهتره عزیزم

باشه خانومی،هرجور راحتی♥️🌹

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الهی خدا صبرت بده عزیز 

خدا رحمتش کنه

روحش شادوقرین رحمت الهی

من دلم میخواس ی خاطره عذاب اورو ک هنوزم دوسال شده باهامه و ولم نمیکنه پاک کنم انگار ک تجربش نکردم دوس داشتم برای یبارم شده مرحوم مرتضی پاشایی رو ازنزدیک میدیدم خدا رحمتش کنه💔دوس داشتم خاطره خوب مربوط ب دوران دانشگاهم دوباره تکرار شه

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی