الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا شیش ماه اول شیردهی معمولیه پریود نشدن .اما طبیعی راه اشتباهیه چون تازه زایمان کردی حتی ببخشید با پیش آب هم باردار میشید چون رحمتون الان اماده بارداریه دوباره
حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با گریه آروم میشه نه با سیگار (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
کاندوم یا قرص جلوگیری البته ال دی نه یه قرص مخصوص شیردهی هست مراکز بهداشت میدن و یه سری نکات داره باید انجام بدی بنظرم از مراقبتون تو بهداشت که کاراتون رو انجام میده بپرس همه چیزو میگه بهت
حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با گریه آروم میشه نه با سیگار (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...