2777
2789

خانوما من دوماه و بیست روزه ک زایمان کردم روز 41 پریود شدم دیگه نشدم میترسم باردار شده باشم جلکجلوگیری طبیعی میکنم 

خدایافندوق تودلیموبخودت سپردم مواظبش باش😘عشقا میشه واسه سلامتی دخترم ی صلوات بفرستین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شیش ماه اول شیردهی معمولیه پریود نشدن .اما طبیعی راه اشتباهیه چون تازه زایمان کردی حتی ببخشید با پیش آب هم باردار میشید چون رحمتون الان اماده بارداریه دوباره

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
نگران نباش اگه شیر خودت رو می دی به بچت طبیعی هست که پریود نشی 

اره شیرخودم میدم

خدایافندوق تودلیموبخودت سپردم مواظبش باش😘عشقا میشه واسه سلامتی دخترم ی صلوات بفرستین ممنون میشم
چقدر این ترس ها رو دوست دارم من سالهاست که بچه دار نمیشم😔

عزیزدلم انشاالله ک هرچ زودتر باردلر بشی و این حسو تجربه کنی

تا شیش ماه اول شیردهی معمولیه پریود نشدن .اما طبیعی راه اشتباهیه چون تازه زایمان کردی حتی ببخشید با ...

چ روشی خوبه بخدا خودمم میترسم

چ روشی خوبه بخدا خودمم میترسم

کاندوم یا قرص جلوگیری البته ال دی نه یه قرص مخصوص شیردهی هست مراکز بهداشت میدن و یه سری نکات داره باید انجام بدی بنظرم از مراقبتون تو بهداشت که کاراتون رو انجام میده بپرس همه چیزو میگه بهت

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...