2777
2789
عنوان

انگار ی چیزی تو گلومه🥵

144 بازدید | 10 پست

سلام خانما من چهارماهه باردارم صبح ساعت۴ انقد استفراغ کردم ک از اون موقع انگار ی چیزی مث تخم مرغ تو گلومه حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم از بس درد میکنه احساس خفگی میکنم تورو خدا چیکار کنم😭😭

دنیـا نیـرزد بـه آنکـه پریشـان کنـی دلـی را.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم چیزیت نیست از استفراغه که ممکنه یه کم خراش برادشته باشه و باز کرده باشه و متورم بشه 

خیلی درد میکنه از صبح چیزی نخوردم گرسنمه اصلا نمیتونم آب خالیم بخورم😭😭😭

زبون کوچیکت افتاده

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
من اینطوری میشدم از استرس بود که باعث شده بود معده ام مشکل پیدا کنه

تو اوج خواب ساعت ۳:۳۰صبح از شدت درد معده بیدار شدم بعد استفراغ کردم خیلی درد میکنه