2777
2789
عنوان

به این خانوم چی بگم ناراحت نشه؟

155 بازدید | 12 پست

یه خانمی میاد خونه برا تمیزکاری هرازگاهی. همه کارتش خوبه ولی ظرفارو کثیف میشوره. چندبار بهش گفتم این اسکاچه نرمه من خودمم که میشورم خ نگاه میکنم که ببینم ظرفاتمیز شده یا نه. اما تندتند میشوره همه چیو نگاه نمیکنه اصن. 

چی بگم ناراحت نشه و منم به خاستم برسم؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

خیلی ریلکس بگو خانم عزیز دست تون درد نکنه همه کارها عالی و تمیز انجام میدی فقط لطفا بیشتر به ظرف ها دقت کن 

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر پیش..🤝🤚

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

برو نگاه کن هرکدوم کثیف بود بگو عزیزم اینا تمیز نیستن دوباره بشور لطفا اون موثع برای اینکه کارش ۲تا نشه تمیز میشوره

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

یه اسکاج جدید بگیر بهش بگو این اسکاجه خیلی خوبه قبلیه کهنه شده بود خوب تمیز نمیکرد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

یه اسکاج جدید بگیر بهش بگو این اسکاجه خیلی خوبه قبلیه کهنه شده بود خوب تمیز نمیکرد

گفتم اینو بهش. اون دوس داره تندتند کار کنه. فک کنم متوجه منظورم نشده. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
چرا باید نگران باشی که اون ناراحت بشه

چون دوسش دارم و مهربونه. سنشم از من بیشتره. دوس ندارم چیزی بگم ناراحت بشه. اونم ادمه

خیر پیش..🤝🤚

بسلامت🤣🤣🤣🤣