2777
2789
عنوان

تورو خدا يك نفر بياد بگه اين چيه؟

165 بازدید | 11 پست

چجورى باطلش كنم؟به بهانه اى گفتن پيشه خودت نگه دار شك كردم باز كردم ديدم دعا هست؟ چى كارش كنم؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا رو نباید باز کنی بتید ببری پیش دعانویس

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بزرگترین اشتباهت این بود که بازش کردی و خوندیش. 

کی بهت داده؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اگه اعتقاد نداشته باشی کارساز نیس یکی از اقوام ما آرایشگره چن بار تا حالا دعا گذاشتن تو آرایشگاهش هر دفعه پیدا میکنه میندازه تا حالا هم که هیچیش نشده ولی اگه اعتقاد داری باید ببری پیش دعانویس باطلش کنه 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
عكس نمياد،پدر شوهرم

عجب 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عكس لود نميشه روى ورق مس نوشته شده پدر شوهرم به بهونهاينكه پسره ٤ماهم نظر داره رياد گريه ميكنه داده يكيشو پيشه خودم گفته نگه دارم يكيشو پيشه بچه ولى اونيكه داده به من توش يه چيزاييى نوشته كشيده شده ولى واسه بچه انگار الكى خط خطى كردن

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻