2777
2789
عنوان

خونریزی بارداری

76 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خواهری دارم ۳۵ سالشه بچه سومش با داره و حدود دو ماهشه،ولی از دو هفته قبل مشکلاتی پیدا کرده اولش لکه بینی و خونریزی داشت رفت سونو و بهش دارو داد بعد چند روز دوباره خوب شد ولی دوباره یک شب خونریزی شدید داشته وروز بعدشم همین‌طور چند بار سونو کرده ولی چیزی که هست تکلیف ش معلوم نیست که چه اتفاقی می خواد بیوفته دکتر گفته ۸۰ درصد اطراف جنین خونه و یا مسکوک به سقط هست اما گفته بود سالمه و قلبش میزنه و من نمیتونم کورتاژ کنم مسأله اینه خواهرم مریض شده نای راه رفتن نداره خونریزیش یه کم کناره اما. قطع نشده و دکتر هیچ کاری براش نمیکنه میترسم برای خودش خطر داشته باشه لطفا راهنمایی کنید

آمپولی یا شیاف پروژسترون باید دکترش تجویز کنه

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم از اونها بهش داده اما به چه درد میخوره خونریزی که قطع نمیکنه؟

دقیقا بخاطر لک و خونریزی میدن دیگه

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

سلام مامانای گل

یه برنامه هس دکترانلاین داره 

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

به سوال اقدامیاهم دکتر جواب میده

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه گفتم به شماهم معرفی کنید

هرکی میخاد لینک زیر کپی کنه بعد نصبش کنه 

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e