2777
2789
عنوان

بازم نی نی رفت پیش خدا..گریهههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 65 پست
یکی از دوستای منم نی نیشو تو 8 ماهگی از دست داد اب دور بچه زیاد بوده ولی سونو چیزی نگفته و باعث شده بچه رشد نکنه با درد میره بیمارستان طبیعی زایمان میکنه .بچه به دنیا میاد ولی یک ساعت بعد تو بغلش میمیره. فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده .اون دنیاتونو خریدین
دنیا ادامه لــبـخـنـد توست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شهناجون گلم خیلی ناراحت شدم خیلی هااااااااااااااااااا یعنی الان قشنگ تو شوکم
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
شهنا جون میدونم سخته خیلی سخت تر از این کلماتی که ماها واسه دلداری دادنت می نویسیم ولی دلتو بسپار به خانم رباب ببین چی کشید وقتی علی اصغر 6 ماهه ش پر پر شد تو این ماه محرمی از خودش بخواه یه فرزند سالم و صالح خدا بهت بده من خودمم یه سقط داشتم تا حدودی درکت می کنم دوست خودم بچش 26 روزه ش بود مرد فقط اینو با خودت فکر کن که شاید سخت تر از شرایط تو هم وجود داشته باشه
من خودم وقتی چند ماه از سقطم گذشته بود و پشت کامپیوتر دلم می گرفت و با دوستام صحبت می کردم گاهی از شدت غصه و ناراحتی با صدای خیلییییییییییییییییییییییییییی بلند و با هق هق زیاد گریه می کردم گریه که چی بگم نعرررررررره میزدم گاهی روسری یا چادرمو می گرفتم جلوی دهانم که یه وقت کسی صدامو نشنوه خیلی روزای بدیه واقعا می فهممت انگار دنیا برات وایساده