2777
2789
عنوان

میشه بیاید🤒

185 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام من دیروز پری شدم رفتم حموم روز اولم بود حموم واجب بود برم از وقتی رفتم کلا خیلی کم شده میترسم چکار کنم چی بخورم؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ن میش بعد حمام عادیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه روز اول میرم 

از بوی بدن خودم بدم میاد 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
چایی نبات و زعفران 

یبار امقد زعفرون خوردم سر این قضیه میخواستم گریه کنم دیگه😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

همینه دیگه..... میری حموم کم میشه.....کاری نکن.......دفعه های بعد حواست باشه

یعنی بار بعد سر موعدم میشم؟ خیلی میترسم

یبار امقد زعفرون خوردم سر این قضیه میخواستم گریه کنم دیگه😂

🙂🙂🙂🙂

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
منم همیشه روز اول میرم  از بوی بدن خودم بدم میاد

دقیقا دیگه دلو به دریا زدم رفتم ولی ترسیدم😂🤕

اره اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی

مثلا چه مشکلی؟ مشکل ندارم تازه افتاده بودم رو دوره منظم الان نگرانم