2777
2789
عنوان

کراتینه مو،لطفا بیاین

123 بازدید | 21 پست

سلام.

من  ۱ ماه پیش موهامو کراتینه کردم و بعد سه روز برگشت منم به آرایشگر گفتم که تو باید پولمو پس بدی ۹۸۰ تومان ازم گرفته بود اما هیچ فایده ای نداشته بایددد برگردونه ۶۰۰ تومن رو شاخشه بعد الان به من میگه میخوام سیصد واریز کنم.

انصافا خیییییییلی کمه خییییییلی.

الان به نظرتون من چیکار کنم؟چی بگم بهش؟شما بودین چیکار میکردین؟

لطفا جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرش بده تا با یکی دیگه هم نکنه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
نمیدونم والا موادش خوب نبوده چی بوده خدا میدونه اونروز فقط برا من برگشت. گفت از ۱۰ نفر مال پنج نفر ...

با عرض معذرت ولی چرت گفته رسما سرت شیره مالیده

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چرا برگشته .موندگاریش که میگن تا یساله .یعنی موهات فر بوده ؟

نه موهام مواج بوده،لابد موادش خوب نبوده یا مال منو کم کاری کرده آخه مال کسای دیگه که اونروز گذاشتن بر نگشت اما قبلش برا دیگرانم برگشته بود فقط من نبودم