2777
2789

جنسینگ😉

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...

شون خیلی خوبع اما من حال نمیکنم باش

اواکادوشو داشتیم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شون خیلی خوبع اما من حال نمیکنم باش اواکادوشو داشتیم 

واقعا آواکادوش ابرسانی میکرد به موها؟ تفاوت و اثربخشی بعد از استقاده رو میشه متوجه شد؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
استفاده کردی؟ خوب بوده؟ احه اواکادو نوشته مرطوب کننده و ابرسان قوی

بله خوبه من راضی ام.اواکادو هم خوبه شنیدم ولی استفاده نکردم

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
واقعا آواکادوش ابرسانی میکرد به موها؟ تفاوت و اثربخشی بعد از استقاده رو میشه متوجه شد؟

من گفتم زیاد خوشم نمی اومد انگار ب موهام نمیخورد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم 

من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم  من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقی ...

یه ماسک مثل اکسیزن میذارن رو صورتت  دوتا نفس میکشی سومی خوابت برده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.