حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با گریه آروم میشه نه با سیگار (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استفاده کردی؟ خوب بوده؟ احه اواکادو نوشته مرطوب کننده و ابرسان قوی
بله خوبه من راضی ام.اواکادو هم خوبه شنیدم ولی استفاده نکردم
حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با گریه آروم میشه نه با سیگار (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟