2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا میدونی اسی  محبت نکرده

من مگه گفتم قطعا ؟؟؟؟

گفتم شاید جاریش با محبت تر هس

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بگو عزیزم مطمعن باش اگه تو بودی حتماب روت میاوردن میگفتن فرصت و از دست نده بگو تا ضایع بشن دفه ی دیگه وقتی ب اون نوه شون احترام میگیرن دوسش دارم عزت میگیرن ب توام بگیرن 

بحث هدیه و پول و اینجور چیزا نیس بحث احترام و ارزشه ک ب پسرت گذاشتن عزیزم 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
عزیزم قاعدتا نوه ای که مادرش با محبت تر هست و بهتر ،اون نوه هم بیشتر به دل میشینه  معصوم که نی ...

برفرض ک حرف شمادرست باشه فرق گذاشتن بین نوه هااصلاکاردرستی نیست بعدشم میتونست قایمکی بده چراجلوچشم ایشون داده کادورو ک دلش بشکنه

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
عزیزم قاعدتا نوه ای که مادرش با محبت تر هست و بهتر ،اون نوه هم بیشتر به دل میشینه  معصوم که نی ...

اتفاقا هرکی مادرش زبون درازتر و گله بیشتر کنه بیشتر برای بچه اش میخرن...هرکی مهربونه میگن نداریم درک کن

ببین بسته به شرایط خانوادگیتون تصمیم بگیر ببین من از خودم میگم همسر من اگه حقم به من بده نمیره بگه چرا .. ببخشیدا همش میگه دایورت کن کلا گله نمیکنه  یکم رفتارش عوض میشه شایدم طرف نفهمه از چی ناراحته ،،خود مادر همسرم بسیار دروغگو و زیر حرف و کارش میزنه ،،مثلا ۶ ماه بعد بگی کادو ندادی گردن نمیگیره ،،پس اگه من بودم میرفتم رک و راست میگفت فرق این با اون چی بود که به اون دادی و به این ندادی من دلخورم 

خب محبت نکردن جاری چ ربطی به کادو ندادن به نوه شون میشه

عزیزم چرا ماستا رو میریزی تو خورشت 

میگم شاید جاریش خیلی محبت داره مادر شوهر هم گفته برا بچش این جا جبران کنم 

اسی رابطه معمولی داره لازم نبوده که بده 

قاعده همینه هرکس بیشتر محبت می‌کنه بیشتر باید محبت بشه بهش 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اصلا نبایدفرق میذاشت یاب هردومیدادیا نه خودت فکرمیکنی چرااینکاروکرده؟بازم ازش همچین چیزی دیده بودی؟

کلا یه اخلاقای گاوی شکل مثل این کارش داره 

اگه مسئله خودم بود اینقدر درگیر نمیشدم ولی مسئله پسرمه 

بخدا بحث خود کادو نیست بحث اهمیت دادن و عزت گذاشتنه 

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی
کلا یه اخلاقای گاوی شکل مثل این کارش داره  اگه مسئله خودم بود اینقدر درگیر نمیشدم ولی مسئله پس ...

من دقیقامیفهممت واگرازروی عمدکردن اصلاحق نداشتن بچه هانبایدفرقی براش میداشتن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
کلا یه اخلاقای گاوی شکل مثل این کارش داره  اگه مسئله خودم بود اینقدر درگیر نمیشدم ولی مسئله پس ...

دقیقا منم مشکل شما رو دارم..تاحالا هیچتوقعی نداشتم ولی این بحث بچه ان هست برای همه نوهها گرفته برای بچه من نگرفت..مدامم میگه برای بچه جاریمم ک 4 ماهاختلاف دارن هیچ نگرفتم حالا اون بچه دوم بچه من اول ...میگه پول ندارم...بعد رفته ی چیز گرون خرید جلو چشمم.من ک دیگه قطع ارتباط کردم

عزیزم چرا ماستا رو میریزی تو خورشت  میگم شاید جاریش خیلی محبت داره مادر شوهر هم گفته برا بچش ا ...

عزیزم من متوجه شدم چی گفتی منظورم اینه اصلا دلیل نمیشه چون عروس محبت نمیکنه به بچش کادو ندن. توی اقوام ما که اینجوره اگه عروسی بدترین ادم هم باشه کادو رو میدن همیشه