2777
2789
عنوان

خدایا شکرت خیلی حس خوبیه

189 بازدید | 13 پست

الان ۱۶هفته ام ویار و تهوعم کامل از بین رفته دیگه حساسیت به بو ندارم و میتونم غذا بخورم حتی غذا بپزم خیلی حس خوبیه 

انشاءا... این حال خوب قسمت همه کسایی که الان درگیر این تهوع لعنتین 😀😀

وای اره خدا رو شگر. منم از شر معده درد خلاص شدم. میتونم بخورم😍لاغر شدیم تو این چند هفته والا

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ابجی جونیاکه باردارین میشه برای منم خواهرانه دعاکنین که خدابه منم زودی نی نی بده ممنون..التماس دعا

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
سلام ابجی جونیاکه باردارین میشه برای منم خواهرانه دعاکنین که خدابه منم زودی نی نی بده ممنون..التماس ...

ان شالله یه سه قلو😉

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

سلام دوستان من ۱۳ هفته و ۳ روز هستم امروز صبح لک بینی پیدا کردم رفتم سونو گفت طبیعی هست فقط جفت پایینه که میره بالا البته شیاف هم زدم ولی همچنان دارم چیکار کنم  

🎵maybe we could be a symphony 🎵
سلام دوستان من ۱۳ هفته و ۳ روز هستم امروز صبح لک بینی پیدا کردم رفتم سونو گفت طبیعی هست فقط جفت پایی ...

برا منم تو دوازده هفته که رفتم سونو ان تی گفت جفتت پایینه اینارو حتما رعایت کن استراحت کن.پله بالا پایین نکنی زیاد سرپا نایست .نزدیکی تعطیل.انشاءالله که برطرف شه

برا منم تو دوازده هفته که رفتم سونو ان تی گفت جفتت پایینه اینارو حتما رعایت کن استراحت کن.پله بالا پ ...

شما هم لک بینی داشتی عزیزم ؟سعی میکنم که استراحت کنم نزدیکی هم نداشتم تا الان ولی خیلی هفته پیش فعالیت داشتم و سر پا بودم

🎵maybe we could be a symphony 🎵
ان شالله یه سه قلو😉

ممنونم عزیزم..انشاءالله بادعاهای خیرشما🌹🌹

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه