بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام ابجی جونیاکه باردارین میشه برای منم خواهرانه دعاکنین که خدابه منم زودی نی نی بده ممنون..التماس دعا
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه
سلام دوستان من ۱۳ هفته و ۳ روز هستم امروز صبح لک بینی پیدا کردم رفتم سونو گفت طبیعی هست فقط جفت پایینه که میره بالا البته شیاف هم زدم ولی همچنان دارم چیکار کنم
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه