2777
2789
عنوان

برای جوش های بلوغ چیکار میکنید؟

1220 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۵ سالمه ۳ ساله صورتم جوش های سرسیاه و سر سفید میزنه مخصوصا روی پیشونی پوستم نسبتا چربه صابون زردچوبه ژل شستشو پیل آف روغن ترابی انواع ماسک خونگی سدر و ماست و ... زینک اکساید کلیندامایسین و ..... ولی دریغ از یکم تاثیر دیگه اعتماد به نفس نشستن جلو یه نفر رو ندارم تو فکر اینم چتری بزنم که جوشام و بپوش ونه

شما برای جوش های بلوغ چیکار کرده بودین❤❤ 

دست کاری نکن فقط همین

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان رفتم تاپیک موضوع با جوش بزنم دیگ نمیزنم😂

منم دو ساله جوش میزنم 17 سالمه بیشتر درمان خونگی کردم 

مثلا ماست یا ابلیمو خیلی به پوستم میسازه جوشامو کمتر میکنه ولی بعضی مواقعم اثر نداره بیخیالش شدم دیگه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

من الان ۲۷ سالمه فقط ی چیز بهت بگم منم مثل تو حساس بودم تو سن تو واقعن عذاب جوش زدن من تا ۲۱ سالگیم میزدم و همه چی زدم ب صورتم 

تنها نصیحتم این ک بزار صورتت روند طبیعیش بره هیچ ماسکی هیچ الکلی هیچی نزن ب صورتت خودش خوب میشه مطمعن باش اینو من اینو ب ایجیمم گفتم و ازش خواهش کررم نکنه پوست صورت من الان خیلی بده جوش دگ ندارم ولی جلو افتاب اگ واسم صورتم میشه مثل لبو بخاطر همون کلیندامایسین چون توش الکل داره و صورت نابود میکنه بزار روند طبیعیش یره حتی جوشاتم تخلیه نکن چون باعث منافذ باز میشه

آبلیمو و الکل قاتل پوست هر چی نزنید ب پوستتون خواهشن 

ارع منم شنیدم تیره میکنه دیگه نمیزنم ولی وقتی عجله داشته باشم بخام زودتر کوچیک شه مجبورم😣

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
ارع منم شنیدم تیره میکنه دیگه نمیزنم ولی وقتی عجله داشته باشم بخام زودتر کوچیک شه مجبورم😣

من میزدم الکل و ابلیمو نتیجه اش این شد ک جلو افتاب نمینونم اصن باشم صورتم میشه لبو و اینکه سریعم لک میاره صورتم سعی کنید چیزای چربی نخورید و شکلات واقعن تاثیر داره من ی مدت گیاهخوار شدم دیگه هیچ جوشی نزدم هیچی اونوقت سنم ۲۱ اینا بود از اون ب بعد صورتم بهتر شد ولی اثرات ابلیمو و کلیندامایسین شد افتاب سوختگی شدید و لک برام