2777
2789

سلام سلام 

بچه ها یه گروه داریم مخصوصا روزای کرونایی که انگیزه ها خوابیده ،حس درس خواندن نیست، بیاید تو گروه با هم بترکونیممممم   

گروه تو واتساپه خوشحال میشیم       

فقط گروه مخصوص خانوماست

https://chat.whatsapp.com/FDppikWU2uC9XPwOygkz8g

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

چه رشته ای 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رشته ها

همه رشته ها تو یه گروه 😑😑

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اینو بلدین حل کنین ؟گفته ی جا رو پاک کنید تا جواب به دست بیاد 

https://uupload.ir/files/2www_screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۶-۱۷۴۵۰۳_dop_2.jpg

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
همه رشته ها تو یه گروه 😑😑

اره خب فقط ساعت مطالعه و تست رو میگیم دیگه  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اره خب فقط ساعت مطالعه و تست رو میگیم دیگه    

😄😄😄 خب هر رشته با رشته دیگه فرق داره دیگه 

بهتر بود جدا بودن 

حالا بگو خودت چه رشته ای هستی 

من تجربی ام روزی چند ساعت بخونم بنظرن

همه رشته ها

اخه گله من همه رشته که الان روزی ۱۰ ساعت نمیخونن فقط تجربیه که تازه کمه روزی ۱۰ ساعت بخونه

من خودم انسانیم روزی ۸تا۹ ساعت میخونم و کاملا متعادله ولی ی رسته‌ای مثله ریاضی بخونه کم خم هست

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
😄😄😄 خب هر رشته با رشته دیگه فرق داره دیگه  بهتر بود جدا بودن  حالا بگو خودت چه رشته ا ...

خب تجربی هستم 

کسی دقیق نمیتونه بگه چقدر باید بخونید مخصوصا تجربی هر چی بیشتر بهتر و کیفیت هم باید لحاظ کنیم یعنی کیفیت رو فدای کمیت نکن  

اخه گله من همه رشته که الان روزی ۱۰ ساعت نمیخونن فقط تجربیه که تازه کمه روزی ۱۰ ساعت بخونه من خودم ...

بیشتر تجربی هستیم کلا خب نسبتا بالا پایین می‌ره ساعت مطالعه دیگه   

بیشتر تجربی هستیم کلا خب نسبتا بالا پایین می‌ره ساعت مطالعه دیگه    

پس به دردتون نمیخورم

چون من اول اینکه انسانیم

دوم اینکه من اصلا ازمون قلمچیو و اینجور چیزا رو شرکت نمیکنم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
خب تجربی هستم  کسی دقیق نمیتونه بگه چقدر باید بخونید مخصوصا تجربی هر چی بیشتر بهتر و کیفیت هم ...

عالی 

بیشتر رو چه درس هایی زوم هستین من چون وقت کمه میخوام رو سه تا درس زوم باشم 

پس به دردتون نمیخورم چون من اول اینکه انسانیم دوم اینکه من اصلا ازمون قلمچیو و اینجور چیزا رو شرکت ...

چرا یه انسانی داشتیم فکر کنم 

منم شرکت نمیکنم   

عالی  بیشتر رو چه درس هایی زوم هستین من چون وقت کمه میخوام رو سه تا درس زوم باشم

بیشتر عمومی هام و فیزیک و زیست 

چون توش تقریبا بهترم دارم تلاش میکنم بهترش کنم 

بیشتر عمومی هام و فیزیک و زیست  چون توش تقریبا بهترم دارم تلاش میکنم بهترش کنم

من فیزیک دوس ندارم 🤪🤪🤪

زیست و زمین رو خیلی دوس دارم 

عمومی هم نه 

چندوقته شروع کردی به خوندن؟!