2777
2789

مثلا تو جمعیم ی جمله میخاد بگه نصف جمله رو که میگه نگاهش رو منه 

خیلی اذیت و معذب میشیم خیلیم به طور وحشتناکی من دم میاد ازش 

من خودمم نامزدم ولی باز نگاه میکنه 

هیشکیم نمیفهمه فقط به مامانم گقتم که میگه چاره ای نیست مجبورم برم خونشون 

فامیل نامزدم هست و چون حوصله ندارم مادرشوهرم بگه رابطمون بهم زدی و اینا ب نامزدم نمیگم

خیلی برام سخته یه جوری نگاه میکنه 

چندبارم اینور اونور تو بازرا دیدمش جوری که انگار داره دنبالم میاد 

بخدا خسته شدم اجباره نمستونم نرم خونشون

مجردم هست این اقا 

توروخدا کمکم کنین😣

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم همیشه جایی میشینم که نگاهش بهم نیفته و یا خودم اصلا نگاش نمیکنم به همین سادگی😊

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خیلی نگاش کن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ی بار بهش تذکر بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من باشم همیشه جایی میشینم که نگاهش بهم نیفته و یا خودم اصلا نگاش نمیکنم به همین سادگی😊

فایده نداره اوندفعه جدا شدم رفتم با خواهرم نشستیم گوشه پذیرایی تا خواهرش بلند شد اومد جاش نشست به بهونه صحبت با مادرم هی نگاه میکرد

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜
ی بار بهش تذکر بدع

بره‌ به پسرخاله نامزدش بگه دیگه منو نگا نکنین؟😐😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..