2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

289 بازدید | 35 پست

من برای حاجتم میخوام نماز حاجت بخونم یه نماز رو توی اینترنت سرچ کردم و نوشته تا دوازده روز وقتی سه ساعت از صبح گذشته باشه این نماز رو بخونید حالا سوالم اینکه سه ساعت از اذان صبح گذشته باشه منظورش ؟؟؟؟ 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق نمیدونم میتونی زنگ بزنی دفتر مراجع تقلید بپرسی دقیقشو

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
ینی ساعت ۰۳:۰۰ بامداد

ساعت سه که نصف شب 

نوشته ۳ ساعت از صبح گذشته درجایی خلوت این نماز رو بخونید میخوام بدونم حالا اون سه ساعت از صبح گذشته منظورش از اذان صبح ب بعد هست یا اینکه از ساعت مثلا ۷ صب سه ساعت بعدش 

فک میکنم منظورشون طلوع افتاب باشه 

نماز حضرت زهراس خیلی جواب میده برای حاجت

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
فک‌کنم من درست گفتم  بازم خود دانی

خوب اذان صب کیه ؟ حتی اگ بعداز اذانم باشه ساعت ۳ صبح نمیشه 

شما با چه تحلیلی میگید ساعت ۳ میشه بدونم ؟ 

فک میکنم منظورشون طلوع افتاب باشه  نماز حضرت زهراس خیلی جواب میده برای حاجت

ننوشته مال کدوم حضرت هستن ولی دوازده روز روزی ۱۲ نماز که میشه ۶ نماز دو رکعتی درسته ؟ 

ایت االله سیستانی تلفن: (قم) 19-7741415 – (مشهد) 2250091

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

ایت الله گلپایگانی تلفن: (قم) 16-7715511 – (تهران) 55609394 – (اراک) 2227221

ننوشته مال کدوم حضرت هستن ولی دوازده روز روزی ۱۲ نماز که میشه ۶ نماز دو رکعتی درسته ؟ 

عزیزم شماره گذاشتم میتونی زنگ بزنی دقیقشو بپرسی چون نمازه باید دقیق باشه 

اگر ۱۲ رکعت هست بله مبشه ۶ تا دوتا ...

اگر موفق نشدی انجام بدی این نماز رو نماز حضرت زهراس رو به جا بیار  اونم عالیه برای حاجت

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..