2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت شدی خودت خبر نداری

کسی که خودش رفته اگه به زور بیاریش که  روزگارت سیاهه

آدم قهرقهرو به چه درد میخوره

یکی شما رو بخواد خودش تلاش میکنه که بدستتون بیاره 

انقدر دچار اشتباهات سن کمتون نشید

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خوشبخت شدی خودت خبر نداری کسی که خودش رفته اگه به زور بیاریش که  روزگارت سیاهه آدم قهرقهرو به ...

همینجوری بی دلیل به خاطر اینکه وقتی پیشش بودم جواب تلفنمو ندادم بهم شک کرده و دیگه جوابمو نمیده 😔

ارزو دارم زنده باشم و اون روز رو ببینم که زنان و دختران سرزمینم وابستگی به جنس مخالف نداشته باشن و برای خودشون زندگی کنن.تا اگر روزی  بد بود  و رفت و یا خیانت کرد ضربه بدی به روح روان و جسمشان نخورد 😔

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
همینجوری بی دلیل به خاطر اینکه وقتی پیشش بودم جواب تلفنمو ندادم بهم شک کرده و دیگه جوابمو نمیده 😔

واه واه واه .  ولش کن بابا 

خودت رو اسیر نکن 

انقد راه در پیش داری به این روزا میخندی

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
ارزو دارم زنده باشم و اون روز رو ببینم که زنان و دختران سرزمینم وابستگی به جنس مخالف نداشته باشن و ب ...

الهی امین 😭😭بتظرتون من برم پیش روانشناس ؟چون واقعا احساس ضعف میکنم😔

گوشیم زنگ خورد وقتی باهم بودیم من گفتم مهم نیس جواب ندادم نمیدونم چه فکری کرده دوروزه جوابمو نمیده د ...

دو روزه ایتقد بهم ریختی؟نگران نباش برمیگرده 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
واه واه واه .  ولش کن بابا  خودت رو اسیر نکن  انقد راه در پیش داری به این روزا میخن ...

دوروزه خواب ندارم بخدا اکایل خودش میگفت ک هیچوقت تنهاش نزارم ولی بعد ی مدت ک من وابستش شدم سرد شد به مرور هی بهانه اورد ک بیرون نرو بدون اجازه کاری نکن دوروزم هس ک اینجوری 😭😭

الهی امین 😭😭بتظرتون من برم پیش روانشناس ؟چون واقعا احساس ضعف میکنم😔

برو..ولی بهش فکرنکن عزیزم واسه خودت با دوستات خوش بگذرون کلاسای مختلف برو .بهرحال خودتو سرگرم کن و تمام خاطراتش رو از توی گوشیت پاک کن اون ک بخادت خودش میاد از خودت یک آدم قوی بساز تو میتونی فقط اراده کن

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.