2777
2789
عنوان

از فواید شغل معلمی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 49 پست
بسلامتی عزیزم تو رشته ی انسانی میتونی سیاست دان،وکیل و حقوق،مشاور و روان شناس،ادبیات،عربی،فلسفه،معار ...

ن دبیری فک میکنم از همش بهتره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

ن دبیری فک میکنم از همش بهتره

خب عزیزم هدفت مشخصه برو توی دفترچه ی کنکور چک کن ببین برای قبول شدن تو دبیری باید چه دریایی رو بخونی و درصداشون بالا باشه ضریب چند میخورن به سمت هدفت حرکت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاوره خوندم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

سوالی داشتم مزاحم میشم🌷

خیلی ممنون ک وقت گذاشتید

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”