2777
2789

من خودم خیلی جوش بلوغ دارم آسی شدم هر کار میکنم نمیرن ولی به شخصی از ماسک سفیده تخم مرغ برای جوش های سر سیاه نتیجه دیدم

شما هم بگین برای زیبایی پوستتون چه ماسکایی میزنین و واسه چی خوبه😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلاب و سفیداب میزنم

ژل الورام رو اخر اخر حمام ک میخام بیام بیرون میزنم هم به موهام هم به پوستم ک جذب شه بعد لوسیون اینارو شرو میکنم وااااقعا تاثیر سفیدشو دیدم تو چن مرحله

سیب زمینی و ابلیمو عسل و ژل الورارو ب کف پاهامو پاهام میزنم پلاستیک میکشم بعد جورا قبل حمام

برای موهام ژل الورا اب پیاز تخم مرغ و دوقاشق برنجی ک تو ی مقدار اب گذاشتم جوشیده انقد مبکومش مث کرم میشه و با موادم قاطی میکنم

هفته ایی یکبار سدر و حنا قاطی میکنم اخر حمام میزنم ده دیقه میمونه روی پوستم میشورم خیلی لطیف میکنه پوستمو

هفته ای دو سه بار ماسک میزارم هر چیز مفیدی که به ذهنم مفیدم میاد اطلاعات دارم و با دوقاشق پودر ژلاتین ب روش بنماری حل میکنم میزارم میمونه خشک میشه

هرشب صورتمو با یکی ازین صابونا (ذغال فعال.الورا.شیر.جنسینگ.زردچوبه)بستگی داره این ماه چ صابونی خریده باشم میشورم و روتین پوستیمو انجام میدم

همیشه بعد حمام لوسیون کرم زینک اکساید زیر بغل جلوگیری از بو بد و عظر میزنم خیلی خوشبو ام خودم لذت میبزم بهم انرژی میده

هیچ کاری نمیکنم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ماسک هیچ اثری نداره

فقط روتین

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

پولشو ندارم که کار خاصی انجام بدم🚶🏻‍♀️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

کرم زغال میزنم

صابون زغال هم میزنم

برای سیاهی زیر چشمم هم روغن بادام تلخ میزنم بعد سه ساعت میشورم

شبها قبل خاب روغن کرچک میزنم برای چروک زیر چشم