2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 98 پست
واقعا یه آدم عاقل نیست بفهمه این گوشیه دوستمه؟ همه عقلشون مشکل داره و نمیفهمند؟

عزیزم وقتی یه نفر با یه جماعت مشکل داره مردم خنگ نیستن 

عین اینه تو اتوبان برعکس جهت رانندگی دیگران ماشین برونی 

ایراد از اون یه نفره که از اول تکلیفش مشخص نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه آدم عاقل نیست بفهمه این گوشیه دوستمه؟ همه عقلشون مشکل داره و نمیفهمند؟

آره خدا نمی فهمه ما هم نمی فهمیم فقط تو می فهمی یکم فکر شاید تو راه و داری اشتباه میری چرا انقدر از بقیه انتظار داری  

عزیزم وقتی یه نفر با یه جماعت مشکل داره مردم خنگ نیستن  عین اینه تو اتوبان برعکس جهت رانندگی د ...

خب زور میگند 

میگن گوشی و تاپیکای قبلی ماله من اند 

والا کاش منم همچنین زندگی رو داشتم

خب زور میگند  میگن گوشی و تاپیکای قبلی ماله من اند  والا کاش منم همچنین زندگی رو داشتم

زندگی همه آدما با هم فرق داره 

شما هم بهتره به جای گله و شکایت از همین الان بلند شید و تلاش کنید تا به نتیجه دلخواه تون برسید

من خیلی دلم به حال خودمون یعنی انسانها میسوزه چون خیلی نا اگاهیم و به خاطر همین خیلی تاوان میدیم

بله ما فقط زمانی که نیاز داریم سراغ خدا میریم اما تو شادی هامون خدا کیلویی چنده 

خیلیامونم فقط حرف میزنیم و عملی وجود نداره

بله ما فقط زمانی که نیاز داریم سراغ خدا میریم اما تو شادی هامون خدا کیلویی چنده  خیلیامونم فقط ...

ای بابا من ۱۸ سالم بود اگه فقط یه اگاهی کوچیک داشتم ۱۰ سال رنج نمیکشیدم بچه بودم خودمو نمیشناختم چه برسه خدا رو بخوام بشناسم

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...