2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدای ابن خوشگل ترن چون مادرا موقع بارداری بیشتر به خودشون میرسن و دخترا دبیرستانی اکثرا ابرو برداشته و صورتاشونو بند انداختن و با ارایش یا کرم پودر میزنن یا ضد افتاب رنگ دار میرن مدرسه یا مو کج کرده کسی بهشون کاری نداره معلومه بهتر از زمان ما به نظر میرسن تیپشون هم بهتره ولی اون زمانا کی جرات داشت ابرو بدداره یا صودتشو بند بندازه چه برسه به ارایشو کرم پودر
CafeMom Tickers
الان مثلا وضع تغذیه مردم خیلی خوب شده نگاه به خودتون ودورو ورتون نکنید با این گرونی لبنیاتو گوشتو وانواع اقسام خوراکی های دیگه بچه ها دچار سوء تغذیه نشن شانس آوردن من که همه بچه هارو میبینم کوتاه قدن ولاغر البته تو سن مدرسه
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
من الان دو ماهه تو باکو زندگی میکنم زناشون خیلی چاق و گنده هستن می می هاشون اندازه هیکله منه
تنهام ..... ولی خدارو دارم.....خدایا دخیل می بندم... نه اینکه گره بگشایی... می بندم که رهایم نکنی.....