2777
2789
به نظر من فرقی نکرده اون موقع ما مدرسه میرفتیم با نهایت سادگی سیبیلو وبقیه مخلفات الان ماشالله دخترا هزار قلم به خودشون میرسن در مورد نینی ها هم تا بزرگ نشدن نمیشه در مورد خوشگلی زشتیشون نظر داد بعدم زیاد فرق نداره بزرگ بشن زشتم باشن با انواع اقسام عمل های زیبایی درست میشن
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته دوربین هم درست می گه تو سرویس مهد کودک پسر من یک دختر بچه هست که ظهرا که من می بینمش رژ صورتی پررنگ و تازززززززززززه رو لباشه با خودم می گم معلوم نیست این شیطون کجا جا سازی می کنه رژش رو
دوربین جان تو مدارس ابتدائی هم نمیشه بچه ی زشت پیدا کردن همه سفید و دوس داشتنی هستن قدیما همه سیاه سوخته بودن
تنهام ..... ولی خدارو دارم.....خدایا دخیل می بندم... نه اینکه گره بگشایی... می بندم که رهایم نکنی.....
دخترای تا به دبیرستان میرسن بینی ها همه عمل ارتودنسی شدن ابرو ها برداشته صورت ها اصلاح شده تیپاشونم خیلی بهتر از ماست
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
الان اکثر دختر بچه ها هم مو سشوار کشیده میان حداقل.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
و به نظرم پسرها فرقی نکردن تازه پسرهای زمان ما بهتر بودن الان پسرها خیلی سوسولن من که نمیپسندم امیدوارم دختر ها بپسندن
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت