2777
2789
ماشاالله همه دارن بچه های خوشگل به دنیا میارن به نظرتون چی شده ؟ چرا؟
تنهام ..... ولی خدارو دارم.....خدایا دخیل می بندم... نه اینکه گره بگشایی... می بندم که رهایم نکنی.....
خب عزیزم چون سطح سواد و اطلاعات مادرا رفته بالا میدونن حین بارداری چی بخورن چیکارا کنن که بچشون خوشگل بشه
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر...شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته شاید هم ژنتیک باشه! اما خب حتما یه دلیلی غیر از ژنتیک هست که بچه های الان به نسبت قبل زیباتر هستن مثلا همین کندور که میگن برای هوش خوبه خب من دیدم نتیجه شو یا دختر داییم مامان باباش سبزه بودن و رنگ چشم قهوه ای اما خود دختر داییم چشمش روشنه پوستش روشنه زنداییم هم گفت خیلی موقع حاملگی به خودش رسیده
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر...شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی....!
اونموقع ها مادرا خیلی به بهداشت و لباس و مدل موی بچه ها توجه نمیکردن. یعنی کسانیکه توجه میکردن کمتر بود.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.