2777
2789

آزمایش های غربالگری اول و دومم خوب بوده ولی توی سونو انومالی 17 هفته و 5 روز یه اکوژن یا لکه سفید توی بطن چپ دیده شده.. یک هفته س دارم خودمو میکشم.. دوتا دکتر بهم گفتن موردی نداره اما من دلم آروم نمیشه.. شوهرم هم راضی نمیشع سل فری بدم😭خدایا من چیکار کنم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم تا دوهفته اینطور بودم رفتم اکو قلب جنین دادم خیالم راحت شد دگ اصن بهش فکرم نمیکنم

استان خراب شده ی ما یه دونه اکو قلب جنین توش نیست.. البته من بیشتر نگران سندرم دون هستم تا مشکل قلبی.. ایشالا هم شما هم من یچه هامون سالم و سلامت بدنیا بیان

استان خراب شده ی ما یه دونه اکو قلب جنین توش نیست.. البته من بیشتر نگران سندرم دون هستم تا مشکل قلبی ...

عزیزم وقتی غربالگری هات سالم بوده اصن نگران سندروم داون نباش خیالت راحت 

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

غربالگری چیز مسخره ای هست بزار یه داستان برات بگم رییس یه بیمارستان حامله میشه میره غربالگری بهش میگن بچت عقب افتاده هست اگر به دنیا بیاد اذیت میشی و باید بچت رو سقط کنی و از این حرف ها رییس بیمارستان گوش نمیکنه الان علاوه بر اینکه بچش عقب افتاده نیست حتی تو مدرسه تیزهوشان هم درس میخونه بچت هم هیچ مشکلی نداره الکی خودتو نگران نکن

عزیزم وقتی غربالگری هات سالم بوده اصن نگران سندروم داون نباش خیالت راحت 

نمیدونین بخدا دیشب یهو چقد حالم بد شد.. توی نت هم یچیزایی خوندم حالم بهم ریخت.. 

البته خییییلی ها رو دیدم توی همین سایت اکوژن داشتن و مشکلی نداشتن به لطف خدا.. ولی بارداری اولمه و خیلی میترسم.. 28 سالمه

نمیدونین بخدا دیشب یهو چقد حالم بد شد.. توی نت هم یچیزایی خوندم حالم بهم ریخت..  البته خییییلی ...

اصن نترس منم ۲۷ سالمه. من ی بار سقط داشتم بعدشم چند سال درگیر آندومتریوز و نازایی بودم این بچه برام معجزه س فکرشو بکن وقتی بهم گفتن چ حال بدی داشتم

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
غربالگری چیز مسخره ای هست بزار یه داستان برات بگم رییس یه بیمارستان حامله میشه میره غربالگری بهش میگ ...

آزمایشات خوب بوده.. فقط توی سونو انومالی یه موردی دیدن که گفتن نشانه خفیف سندرم هست.. خداروشکر که اون بچه سالم بوده.. دعا کنین برای من تروخدا.. شوهرم هم اصلا اعتقادی نداره از بس خانمای همکاراش رو ترسوندن از قبل بارداریم میگقت من فقط از دکترا میترسم که دقت بدن.. الانم خیلی منو درک نمیکنه