آزمایش های غربالگری اول و دومم خوب بوده ولی توی سونو انومالی 17 هفته و 5 روز یه اکوژن یا لکه سفید توی بطن چپ دیده شده.. یک هفته س دارم خودمو میکشم.. دوتا دکتر بهم گفتن موردی نداره اما من دلم آروم نمیشه.. شوهرم هم راضی نمیشع سل فری بدم😭خدایا من چیکار کنم..
وای منم تا دوهفته اینطور بودم رفتم اکو قلب جنین دادم خیالم راحت شد دگ اصن بهش فکرم نمیکنم
استان خراب شده ی ما یه دونه اکو قلب جنین توش نیست.. البته من بیشتر نگران سندرم دون هستم تا مشکل قلبی.. ایشالا هم شما هم من یچه هامون سالم و سلامت بدنیا بیان
غربالگری چیز مسخره ای هست بزار یه داستان برات بگم رییس یه بیمارستان حامله میشه میره غربالگری بهش میگن بچت عقب افتاده هست اگر به دنیا بیاد اذیت میشی و باید بچت رو سقط کنی و از این حرف ها رییس بیمارستان گوش نمیکنه الان علاوه بر اینکه بچش عقب افتاده نیست حتی تو مدرسه تیزهوشان هم درس میخونه بچت هم هیچ مشکلی نداره الکی خودتو نگران نکن
غربالگری چیز مسخره ای هست بزار یه داستان برات بگم رییس یه بیمارستان حامله میشه میره غربالگری بهش میگ ...
آزمایشات خوب بوده.. فقط توی سونو انومالی یه موردی دیدن که گفتن نشانه خفیف سندرم هست.. خداروشکر که اون بچه سالم بوده.. دعا کنین برای من تروخدا.. شوهرم هم اصلا اعتقادی نداره از بس خانمای همکاراش رو ترسوندن از قبل بارداریم میگقت من فقط از دکترا میترسم که دقت بدن.. الانم خیلی منو درک نمیکنه